úterý, 17. 09. 2024
V Dynamu skončili čtyři cizinci a Straku nezaujal ani Ikugar. Na Střeleckém ostrově se chtějí vydat jinou cestou

V Dynamu skončili čtyři cizinci a Straku nezaujal ani Ikugar. Na Střeleckém ostrově se chtějí vydat jinou cestou

Poslední tým prvoligové tabulky z Českých Budějovic opustili po vzájemné dohodě čtyři zahraniční hráči, u nichž kouč František Straka usoudil, že nebudou potřeba.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 10. 09. 2024
  • , zdroj fotky: SK Dynamo České Budějovice

 

V Dynamu nebudou pokračovat německý záložník Michael Martin a obránce Nicolas Keckeisen, rakouský brankář Marcel Köstenbauer a mládežnický reprezentant Dominikánské republiky Thomas Jungbauer. Jihočeši o tom informovali na webu.

Köstenbauer a Keckeisen přišli do Českých Budějovic před sezonou jako volní hráči, Martin hostoval ze švédského Siriusu. Obránce Jungbauer působil na jihu Čech už od loňského léta, ani on se ale do základní sestavy neprosadil.

 

Sparta v Lize mistrů zabojuje o postup. Zápas v Rotterdamu je ještě větší bomba než ten na City, říká Vízek. To o Kuchtu má strach

"Klub se chce vydat jinou cestou, novou sportovní vizí by mělo být zapracování talentovaných hráčů z rezervy a českobudějovické akademie do týmu A-mužstva," uvedlo Dynamo.

Soupisku Dynama nedoplní útočníci Lukáš Raab z druholigové Líšně ani Nigerijec Kenneth Ikugar z Olomouce, kteří neuspěli na testech. "Klub však situaci na trhu stále řeší, v jednání jsou volní hráči, které lze podepsat i po uzavření přestupového okna," stojí v prohlášení.

Jihočeši jsou po sedmi kolech s jediným bodem na dně tabulky a jako poslední tým stále čekají na premiérovou výhru v sezoně.

další zajímavé články