sobota, 27. 07. 2024

ME ve fotbale 2024

Neúspěch Anglie na EURU jde za Ricem, je to strašně přeceňovaný hráč, nešetřil kritikou Van der Vaart

Anglie to s trochu odřenýma ušima dotáhla až do finále fotbalového EURA, kde však podobně jako před třemi lety zůstala stát před mistrovskými branami.

Finále fotbalového Eura: Posune se Španělsko na první pozici v historických tabulkách, nebo se bude z premiérového titulu radovat Anglie?

Už za pár hodin budeme znát název vítěze 17. ročníku fotbalového mistrovství Evropy. Bude jím reprezentace Španělska, nebo se vůbec poprvé usměje štěstí na Anglii?

Lidé nám nevěřili, ale jsme ve finále. Kde je váš smích teď? ptá se klíčový záložník Anglie

Tak trochu paradoxně by se dalo říct, že je Anglie nejvíce kritizovaným týmem celého šampionátu, přesto se dostala až do finále a nyní bude bojovat o zlato. To je skvělá odpověď všem kritikům. 

Thomas Müller ukončil reprezentační kariéru

Německý národní tým bude psát další fotbalovou historii už bez Thomase Müllera. Útočník Bayernu Mnichov ukončil reprezentační kariéru.

Španělé poznají finálového vyzyvatele

Již za pár hodin pozná Španělská fotbalová reprezentace jméno soupeře pro vyvrcholení evropského šampionátu.

Nizozemsko zvrátilo nepříznivý průběh a slaví postup. Anglie vyhrála penaltovou loterii

Nizozemsko je prvním a zároveň jediným týmem ze všech čtvrtfinálových dvojic, který nepotřeboval k postupu extra porci času navíc. Výhrou 2:1 nad Tureckem si zajistil boj o medaile. 

Problém hvězdného kádru Anglie není v trenérovi, ale v nás hráčích, převzal zodpovědnost Foden

Na hřišti jim to zatím neklape tak, jak by se očekávalo, přesto se nedá říct, že by jim štěstíčko nešlo zrovna naproti. Anglie se probojovala do čtvrtfinále ME 2024 a rozhodně touží jít ještě výše. Ideálně až ke zlatu. 

Do osmifinále vstupujeme s úmyslem postoupit, řekl Škriniar a nastínil klíč k úspěchu

Slovensko bylo ve skupině E takovou nevýraznou postavičkou, jíž se v postupu příliš nevěřilo. Ono však hned na úvod dokázalo skolit silnou Belgii a poté remizovalo s Rumunskem. Tuto euforii by si rádo vzalo i do vyřazovací části.

Zajímá nás jenom zlato! řekl Bellingham a zaslal Slovensku důrazné varování

Anglie má dle mnoha expertů na šampionátu jeden z papírově nejsilnějších týmů. Ten si je své kvality vědom a rád by ji přetavil do nějaké trofeje, ideálně pak té zlaté.

Souček naplno trénoval. Zvládne zápas s Gruzií?

Fotbaloví příznivci České republiky si mohou oddechnout. Do utkání s Gruzií by měl zasáhnout kapitán Tomáš Souček, jehož start byl kvůli problémům s kolenem nejistý.

Německo si poradilo i s Maďarskem a má jisté osmifinále evropského šampionátu

Domácí reprezentace na mistrovství Evropy zvládla i druhé utkání ve skupině A. Po trefách Jamala Musialy a Ilkaye Gündogana porazila Maďarsko 2:0 a s předstihem si zajistila postup mezi šestnáctku nejlepších. 

Jsem přesvědčený, že kluci na EURU nezklamou. Barák ale musí hrát hned pod útočníky, zdůrazňuje Straka. Jak moc věří Němcům?

Během své pestré kariéry vedl obě pražská “S“. Chvíli i českou reprezentaci, která v úterý zahájí svou misi na mistrovství Evropy, to domácí Němce čeká premiéra už dnes. 

Fotbalový svátek začíná již zítra. Kdo vyhraje se bude radovat z titulu evropského šampiona?

Největší událost fotbalového roku začne již v pátek 14. června. Domácí Německo v zahajovacím utkání vyzve od 21 hodin Skotsko. Následující měsíc pak bude hlavní pozornost patřit především fotbalu. Kdo nakonec zvedne nad hlavu trofej pro evropského šampiona?

Slovenský kapitán Škriniar odehraje již třetí Euro. Tým je dle jeho slov silnější

Také fotbalisté Slovenska se již připravují na evropský šampionát, které v pátek večer zahájí duel domácího Německa se Skotskem. Pro kapitána našich východních sousedů to bude třetí mistrovství Evropy, kterého se zúčastní. A jak sám říká, jeho tým mu připadá silnější.

Poláci začnou turnaj bez své největší hvězdy. V přátelském utkání se zranil Robert Lewandowski

Polsko před blížícím se fotbalovým mistrovstvím Evropy počítá ztráty. V minulém týdnu se našemu sousedovi zranil elitní útočník z Juventusu Turín Arkadiusz Milik, kterého nyní na marodku následují další tři fotbalisté včetně největší hvězdy Roberta Lewandowského.