středa, 23. 10. 2024
Fanoušci Bohemians 1905 si budou muset zvykat na spoustu nových tváří, z Ďolíčku už zmizelo 10 jmen

Fanoušci Bohemians 1905 si budou muset zvykat na spoustu nových tváří, z Ďolíčku už zmizelo 10 jmen

Fanoušci Bohemians Praha 1905 se mohou v nadcházejícím soutěžním ročníku 2024/2025 těšit na spoustu nových tváří. Ve Vršovicích už totiž v průběhu léta skončilo hned 10 hráčů (z toho šest útočníků) a počet navíc ještě nemusí být konečný.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 20. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Bohemians Praha 1905

Csaplár naskočí po pěti letech pauzy do Arsenalu a na jedné adrese se opět potká se Štajnerem

Zatím posledním oznámeným odchodem se stal pětadvacetiletý útočník s minulostí v Mladé Boleslavi Ladislav Mužík, který dostal povolení připojit se k druholigové Opavě. I když v lize během 59 vystoupení neskóroval, v MOL Cupu se mu dařilo a sedm vystoupení v zelenobílém se mu podařilo přetavit hned v šest branek.

V Ďolíčku už nebude působit ani Daniel Köstl, jehož starší bratr Jaroslav je aktuálně s českým národním mužstvem na Euru v Německu. I když mu byla nabídnuta nová smlouva, hráč chtěj odejít a zkusit novou výzvu a nově bude zařezávat v Ružomberoku, jehož vede Ondřej Smetana a který čekají díky ovládnutí Slovnaft Cupu evropské poháry.

Návrat „starého známého“ hlásí v Hradci Králové, Vlkanova přichází po dvou letech v Plzni

Server transfermarkt.com pak zrekapituloval i zbývající odchody - David Puškáč se odebral jako volný hráč po vypršení smlouvy do Jablonce a jeho kolega z útoku Tomáš Necid bude pod vedením Marka Nikla pomáhat druholigové Viktorii Žižkov.

Další z ofenzivních tváří Erik Prekop zkusí štěstí v Baníku Ostrava, David Huf se po ukončení hostování vrátil do Pardubic a Matyáš Kozák se odebral zpět do kádru sparťanského béčka, které ve F:NL vede Luboš Loučka.

Slavia pouští pryč 15 hráčů. Na posily se mohou těšit Dukla, Jihlava, Teplice i Vlašim

Zkušený obránce Martin Nový už se připravuje se Zbrojovkou Brno a dění na zelenobílé straně Vršovic už se nebude týkat ani Michala Berana, jehož do týmu, jemuž velí Jaroslav Veselý, zapůjčila Slavia Praha. Ta ho jistě bude brzy expandovat jinam.

další zajímavé články