středa, 23. 10. 2024
Slavia pouští pryč 15 hráčů. Na posily se mohou těšit Dukla, Jihlava, Teplice i Vlašim

Slavia pouští pryč 15 hráčů. Na posily se mohou těšit Dukla, Jihlava, Teplice i Vlašim

Stříbrnou Slavii čeká příští týden kondiční soustředění u našich jižních sousedů v Rakousku. V sešívané výpravě budou scházet nejen reprezentanti a hráči na marodce, ale i ti, kteří už v Edenu pokračovat nebudou.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 17. 06. 2024
  • , zdroj fotky: FC Rapid 1923

Na mysli máme například stopera Sheriffa Sinyana, v jehož případě slavné "S" neuplatnilo dvouletou opci či Jakuba Hromadu, jenž už zůstane v Rapidu Bukurešť na trvalý přestup a rumunský celek si ho z Vršovic pořizuje za sumu okolo 12 milionů korun.

Po dohodě se sportovním úsekem nebudou pokračovat v červenobílém trikotu ani Brazilec Ewerton a Nigerijec Muhamed Tijani. "Všem přejeme hodně štěstí," zaznělo na oficiálních stránkách vicemistra.

Fanoušky Sparty Priske zklamal. Alespoň všichni vidí, jaký to je srdcař, rýpnul si Vízek. Šmicer se prý směje už teď

Pětice Adam Dvořák, Miloš Pudil, Adam Pudil, Martin Šubert i Erik Biegon se mohou od nového pracovního týdne připravovat s druholigovou Vlašimí, s tím, že Michala Hoška čeká mise ve Vysočině Jihlava.

Pokud jde o FORTUNA:LIGU, mezi elitu by se měl posunout mladý brankář Matyáš Vágner. Na Filipa Horského se těší Teplice (detaily jeho působení na Stínadlech se finalizují) a Victor Osuagwu bude zapůjčen v Dukle, jež má před sebou těžkou sezonu v roli nováčka.

Stále v jednání jsou navíc příští kroky středopolaře Petra Hronka a gólmana Jana Stejskala, jenž má za sebou ročník v barvách druholigového Vyškova.

další zajímavé články