neděle, 06. 10. 2024
McGregora těší, že se Procházka opět dostává do tempa: Jsem nadšený z toho, jak se připravuje na svůj návrat

McGregora těší, že se Procházka opět dostává do tempa: Jsem nadšený z toho, jak se připravuje na svůj návrat

Conor McGregor ve svém posledním interview pro kanál Championship Rounds podpořil Jiřího Procházku, který má z posledních tří zápasů v UFC na kontě dvě nepříjemné prohry.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 03. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

 

McGregorův comeback v nedohlednu. Žádá datum zápasu, ale soupeře nemá

V roce 2020 se "BJP" připojil ke stejné marketingové společnosti, která zastupuje jak Conora McGregora nebo Israela Adesanyu a od té doby už o něm slavný Ir, jenž na poli UFC naposledy zápasil v roce 2021, hovořil vícekrát...

A co o něm pověděl naposledy? Na základě videí z tréninků ho těší, že se opět blíží jeho návrat do klece. "Moc rád vidím, že se vrátil do tréninku a je opět v tempu. Jsem nadšený z toho, jak se připravuje na svůj návrat," hlásil šestatřicetiletý rodák z Dublinu, jenž má za sebou dvě prohry s Dustinem Poirierem.

Také Procházka v poslední době dvakrát podlehl Alexi Pereirovi, šampionovi polotěžké váhy. Hůl nad ním však v žádném případě nezlomil a nadále mu věří. "Jsem vážně rád, že je zase zpátky ve svém rytmu," přidala globální hvězda, jež za poslední dekádu absolvovala pouhých jedenáct soubojů.

S Pereirou to Jiřímu nesedlo stylově, to se stává i mnoha jiným bojovníkům, tvrdí McGregor

A co říká spekulacím, že by mohla Procházku zajímat i váhová kategorie do 84 kilogramů? V Light Heavyweight vždy hubnul jen několik kilogramů a teoreticky by se tak o to mohl pokusit.

"Slyšel jsem, že uvažuje o přechodu do střední váhy. Nejsem si jistý, ale v polotěžké divizi jsou někteří opravdu velcí borci. Někdy však zápas rozhodují styly a proti Pereirovi to Jiřímu jednoduše nesedlo. To se stává i mnoha dalším fighterům," povzbudil "Denisu".

Myslíte, že se do oktagonu dříve vrátí Procházka, nebo McGregor? Trenér Martin Karaivanov před časem říkal, že by rádi zápasili ještě do konce právě probíhajícího roku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Conor McGregor (@mcgregor_billionaire_)

další zajímavé články