úterý, 24. 09. 2024
Bruslaři znovu na bodech. Je to fajn, ale musíme makat dál, hlásí Filip Pavlík

Bruslaři znovu na bodech. Je to fajn, ale musíme makat dál, hlásí Filip Pavlík

Tři zápasy, tři výhry a aktuální druhé místo v extraligové tabulce. Mladé Boleslavi se zatím v nové sezoně daří. Ve třetím kole dokázala doma zdolat Plzeň.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 23. 09. 2024
  • , zdroj fotky: BK Mladá Boleslav

Bruslaři i ve třetím kole Tipsport extraligy bodovali. Na úvodní trefu škodováckého duelu se čekalo na závěr první třetiny, kdy boleslavskou síť rozvlnil Ondřej Rohlík. Vyrovnání se domácí dočkali ve druhé části zásluhou kapitána Adama Jánošíka. Jelikož duel nakonec nerozhodla základní hrací doba, přišlo na řadu prodloužení, kde byl úspěšný Filip Pavlík. 

“Při hře tři na tři je možné vše. My jsme si zanotovali a vyšlo to. Rekonen mi přenechal puk a já jsem se objevil někde za ním. Vytřelil jsem a byl z toho gól," popisuje Pavlík v rozhovoru vítěznou kombinaci, která přisoudila Bruslařskému klubu bonusový bod.  

Mladá Boleslav má díky výhře nad Plzní už osm bodů a v tabulce jí náleží aktuální druhé místo. “Je fajn takto začít sezonu. Musíme dál pokračovat a sbírat body,” dodává Pavlík. 

Kometa veze z Třince dva body! 

Ve třinecké Werk Aréně Kometa loupila. Už začátek byl nadějný a ukazoval, že se s hosty musí počítat. První, kdo skóroval byl Martin Zaťovič, který využil velkého nástupu Komety a povedenou třetinu přetavil ve vedoucí branku.  

Druhá dvacetiminutovka přinesla vyrovnání Ocelářů, nicméně právě tato branka byla poslední v základní hrací době. Ani v prodloužení se zápas nerozlouskl, až díky nájezdu Adama Zbořila zvítězili modrobílí, kteří po výtečném taktickém výkonu zaslouženě brali druhý bod. 

Jsme šťastní za vítězství po nájezdech, jsou to důležité dva body. Odsud se lehce nevozí. Vyzdvihl bych parádní herní disciplínu, co se týče dodržování systému a faulů. A to podtržené výborným výkonem brankáře včetně nájezdů, ve kterých neinkasoval. Prosadily se jen oba speciální týmy,” zhodnotil zápas trenér Komety Jiří Horáček.  

Tvrdá rána pro nejdražší kádr v lize. V Budějovicích schytal ostudný debakl, fanoušci vyhazují trenéra

 

další zajímavé články