neděle, 08. 09. 2024
Chandler se před duelem s McGregorem děsí jedné věci. Pokud to na mě použije, je konec boje, ví dobře

Chandler se před duelem s McGregorem děsí jedné věci. Pokud to na mě použije, je konec boje, ví dobře

Conor McGregor sice teď tři roky vůbec nebyl aktivní, ale to nemění nic na tom, že je stále jedním z nejlepších postojářů široko daleko. Nejhorší by bylo ho teď začít podceňovat.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 26. 07. 2024
  • , zdroj fotky: UFC

McGregor dle jeho budoucího soupeře disponuje jednou zbraní, která nahání oponentům hrůzu. Spousta lidí to teď bude možná přehlížet, ale takový Michael Chandler se snaží být maximálně obezřetný. Jen tak si bude moct vysloužit další titulovou šanci, po které usilovně touží. 

„Neumím si představit, že zakončím kariéru, aniž bych se předtím v UFC nestal šampionem. To je prostě můj cíl, bez kterého nebudu moct odejít do důchodu,“ uvedl Michael Chandler, jenž kdysi ovládl divizi lehké váhy v Bellatoru MMA. V UFC ale přeci jenom potkává trochu jinou konkurenci. 

„Já versus Conor McGregor je skvělý souboj nejen pro fanoušky, ale také pro mě. Abych potvrdil své kvality. Musím vyhrát, ale upřímně se obávám jedné věci, a tou je Conorův levý hák,“ přiznává Chandler, který se rval už s mnoha postojáři a něco podobného nikdy neřekl. 

„Conor je levák, navíc prvotřídní, a proti těm je to vždy obtížnější. Pevně věřím tomu, že pokud vás v těchto malých rukavicích zasáhne, pak se pravděpodobně odeberete ke spánku. Takže do toho boje musím vstoupit s nějakým velmi dobrým plánem, který bude atraktivní pro diváky, ale kterým zároveň eliminuju soupeřovy přednosti,“ pronesl Chandler pro ESPN. 

Bojový plán bychom tedy měli, teď se musí vyřešit ještě termín souboje. Kvůli vleklým Conorovým zdravotním problémům se nám zrušil červnový turnaj, do kterého nakonec nastoupil Jiří Procházka, a bohužel pro českého bojovníka, dopadlo to naprosto tragicky. Co se Chandlera s McGregorem týče, prozatím nám karty ukazují na listopad, případně na prosinec. 

„Jedno je jisté, budeme zápasit ještě letos,“ napsal na sociální síti X McGregor, který tak chtěl uklidnit fanoušky, aby s ním počítali.

další zajímavé články