neděle, 08. 09. 2024
Kdyby Usyk poslal Furyho do důchodu i v odvetě, dalším soupeřem by klidně mohla být legenda UFC...

Kdyby Usyk poslal Furyho do důchodu i v odvetě, dalším soupeřem by klidně mohla být legenda UFC...

Nejbližší plány boxerského šampiona a držitele několika titulů Oleksandra Usyka jsou do konce kalendářního roku 2024 jasné.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 18. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

V prosinci by se měl opět utkat s Tysonem Furym, jehož v květnu porazil na body a stal s jeho historicky premiérovým přemožitelem.

Pakliže by se mu britského dlouhána podařilo skolit i ve druhé vzájemné bitvě, sedmatřicetiletý Ukrajinec by mohl změnit sport...

Jak vyšlo na webu fighbookmma.com, trenér olympijského vítěze z londýnských her v roce 2012 Sergej Lapin uvedl, že by ho mohl "i na stará kolena" zajímat například přestup do MMA. 

Možná si po pár výhrách řeknu, že chci UFC zkusit znovu, kontakty s vedením nemám špatné, informuje Dvořák

"Oleksandr Usyk pošle Tysona Furyho do důchodu," prohlásil sebevědomě zmíněný kouč, který nastínil i možný budoucí souboj s historicky největší hvězdou UFC Jonem Jonesem, jenž aktuálně zápasí v těžké váze.

Pakliže by na jejich střet opravdu došlo, pravděpodobně by se tak stalo v rámci exhibice, což platí i ohledně spekulací o jeho zápasu s Jakem Paulem.

V obou případech by však hrozila ztráta kreditu. Usykova bilance v profesionálním boxu je 22 výher ze stejného počtu zápasů. 

Mike Tyson je boxer ze staré školy, ta by na Furyho vůbec nestačila, je přesvědčený manažer

další zajímavé články