neděle, 05. 05. 2024
Pardubice jsou zpátky v sérii, čtvrté utkání rozhodla přesilovková nemohoucnost domácích

Pardubice jsou zpátky v sérii, čtvrté utkání rozhodla přesilovková nemohoucnost domácích

Pardubice podruhé ve finálové sérii nastřílely Třinci šest branek a za stavu 2:2 se tak tento souboj vrací do města perníku. Ve čtvrtém klání rozhodla přesilovková nemohoucnost domácích.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 21. 04. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: HC Dynamo Pardubice

Už v 6. minutě chybovala defenziva Pardubic a po přihrávce Libora Hudáčka si s gólmanem Willem parádně poradil Cienciala. Za necelé dvě minuty bylo srovnáno, když přesilovou hru zužitkoval Radil.

Následně ale měl Třinec k dispozici více než dvouminutovou přesilovku pěti proti třem. Na ledě se objevil i Martin Růžička, ale Oceláři skórovat nedokázali.

Ve druhé části měli k dispozici další tři přesilové hry v krátkém sledu, Pardubice se ale ubránily a následně dvakrát udeřily. Nejprve přesilovou hru využil Kaut, za další dvě minuty se trefil i útočník čtvrté formace Tomáš Vondráček.

Třinec v závěrečné třetině zápas trefou Voženílka zdramatizoval, závěr ale patřil hostům. Do prázdné branky se trefili Musil a Poulíček, devatenáct vteřin před koncem ještě Kacetla překonal podruhé v utkání Kaut. Pardubice tak zvítězily 2:6 a sérii za stavu 2:2 vrací na svůj led.

další zajímavé články