sobota, 18. 05. 2024
Další odmítnutí. Bayern nepovede ani Rangnick

Další odmítnutí. Bayern nepovede ani Rangnick

Bayern Mnichov se dočkal dalšího odmítnutí. Po odchodu Thomase Tuchela nemůže počítat ani se službami Ralfa Rangnicka, který se rozhodl setrvat u rakouské reprezentace.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 02. 05. 2024
  • , téma: Fotbal
  • , zdroj fotky: ÖFB

Bývalý kouč Manchesteru United byl hlavním favoritem na post kouče Bayernu Mnichov krátce poté, co klub odmítli Xabi Alonso a Julian Nagelsmann. Prvně jmenovaný se rozhodl zůstat v Bayeru Leverkusen, Nagelsmann prodloužil kontrakt s německou reprezentací.

A i Rangnick dnes oznámil, že se šéfem bavorského velkoklubu nestane. Už koncem dubna zkušený trenér oznamoval, že jedná s Bayernem, ale vše bude muset konzultovat s reprezentací Rakouska, kterou vede.

S ní má smlouvu ještě na dva roky a délku kontraktu nakonec pětašedesátiletý kouč dodrží. Tuto informaci dnes potvrdilo vedení rakouského fotbalového svazu.

Bayern Mnichov se tak bude muset znovu poohlédnout jinde. Do úvahy nadále přichází setrvání Thomase Tuchela, za kterého se staví jak fanoušci, tak i hráči. Příliš pravděpodobná ale tato možnost aktuálně není. Pokud by ale například Bavoři triumfovali v Lize mistrů, mohlo by se vše změnit.

další zajímavé články