neděle, 19. 05. 2024
Kladiváři inkasovali další tvrdý direkt. Moyes to má prý spočítáno

Kladiváři inkasovali další tvrdý direkt. Moyes to má prý spočítáno

West Ham v londýnském derby utrpěl od Chelsea debakl 5:0 a na Ostrovech už se bere za jistou věc, že po sezoně u Kladivářů definitivně skončí manažer David Moyes. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 05. 05. 2024
  • , téma: Fotbal
  • , zdroj fotky: West Ham United

Sezona z pohledu West Hamu bude brána jako nepovedená. V Evropské lize padli Kladiváři ve čtvrtfinále s Leverkusen a nyní je téměř jisté, že v příštím ročníku budou zcela bez pohárů.

Klíčové utkání na Stamford Bridge totiž naprosto nezvládli, pětkrát inkasovali a čeká je ještě těžký boj o uhlídání TOP 10. Kladiváři navíc opět vyhořeli v defenzivě, celkově inkasovali už 70 branek, což je o sedm více, než dostal sedmnáctý Nottingham.

Hotovo bylo už po první půli. Po čtvrthodině udeřil Cole Palmer, následovala trefa Conora Gallaghera a o šest minut později se trefil i Noni Madueke. Ve druhé půli dvakrát skóroval útočník Nicolas Jackson a české duo Coufal - Souček mohlo jen nevěřícně sledovat, co že se to děje.

Z posledních šesti soutěžních duelů uhrál West Ham jen dvě remízy a podle anglických médií včetně SkySports je téměř jisté, že po sezoně bude odvolán kouč David Moyes. Na jeho místo se aktuálně favorizuje Julen Lopetegui, který ovšem jedná také s mnichovským Bayernem. 

další zajímavé články