neděle, 19. 05. 2024
Náš nejslabší zápas na turnaji. Rulík reflektoval nejhorší České hry v historii

Náš nejslabší zápas na turnaji. Rulík reflektoval nejhorší České hry v historii

Český reprezentační kouč Radim Rulík s takovým výsledkem jistě nepočítal. Vůbec poprvé v historii Českých her naše reprezentace nezískala jediný bod a do světového šampionátu má rozhodně na čem pracovat.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 05. 05. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: Český Hokej

 

V celém turnaji v Brně navíc česká reprezentace vstřelila jen dvě branky. O ně se postarali Jáchym Kondelík v prvním klání s Finskem a Jakub Krejčík v závěru neúspěšného duelu se Švýcarskem.

"Měli jsme těžké nohy, soupeř lépe bruslil. Celá střídačka byla mrtvá, cítil jsem to," hodnotil poslední zápas v rámci Českých her reprezentační kouč Radim Rulík.

"Náš výkon se po pár změnách zlepšil, v závěru se nám podařilo snížit, ale hra bez brankáře se nám nepovedla," líčil dále bývalý trenér Litvínova či Pardubic, podle kterého je třeba zlepšit téměř vše.

"Myslím si, že do začátku mistrovství musíme zlepšit všechno. Porážky alespoň lépe rozkryly, kdo je psychicky připraven šampionát zvládnout. Potřebujeme totiž mentálně silné hokejisty," dodal Rulík s ohledem na blížící se vyřčení definitivní nominace pro MS.

další zajímavé články