pondělí, 06. 05. 2024
Baráž opět bez překvapení. Kladno se zachránilo v nejkratším možném termínu

Baráž opět bez překvapení. Kladno se zachránilo v nejkratším možném termínu

Dva zápasy na Kladně a následně dva duely v Brně. Víc Kladno k udržení se mezi elitou nepotřebovalo. Vítěz Chance ligy Vsetín nezvládl ani čtvrtý zápas a baráž tak končí.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 22. 04. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: Rytíři Kladno

Vsetín se ve čtvrtém utkání barážové série konečně dostal alespoň na chvíli do vedení. V oslabení se trefil Bláha a po první třetině tak byl vítěz první české ligy spokojen.

V úvodu druhé části ale přišla přesilová hra pěti proti třem a ránu Ticháčka ideálně za záda Zhukova tečoval Radek Smoleňák. O deset minut později se trefil i Sideroff, Vsetín ale zápas dokázal otočit a po druhé trefě Bláhy vedl na startu závěrečné části 3:2.

Z přesilovky ale Kladno opět udeřilo, tentokrát zásluhou Procházky. Po vyloučení Jarůška navíc Vsetín vyrobil v defenzivě obrovskou hrubku, Slováček třetí asistencí nabídl puk Filipovi a ten rozhodl o setrvání Kladna v Tipsport extralize.

Nejproduktivnějším hráčem barážové série se stal Richard Jarůšek se šesti body (3+3). Šest bodů zaznamenal také jeho spoluhráč z útoku Matyáš Filip, pěti body se na demolici Vsetína podílelo trio Procházka - Tramalks - Slováček.

další zajímavé články