sobota, 18. 05. 2024
Kladno pouští sedm hokejistů, odchází i Vejvoda

Kladno pouští sedm hokejistů, odchází i Vejvoda

Po dvou letech se s kladenskými Rytíři loučí trenér Otakar Vejvoda mladší. Úspěšný tým z barážového duelu se Vsetínem poté oznámil i konec dalších sedmi hokejistů.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 01. 05. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: Rytíři Kladno

V klubu zcela jistě setrvá dvanáct hokejistů. Jistotu příští sezony na Kladně mají brankář Adam Brízgala, obránci Jiří Ticháček, Tadeáš Hejda, Martin Nemčík a Josef Trojna a také útočníci Radek Smoleňák, Martin Procházka, Jakub Strnad, Jaromír Pytlík, Denis Kusý, Matyáš Filip a Ondřej Bláha.

Po dvou letech a po dvou úspěšných barážových duelech ale končí trenér Otakar Vejvoda mladší a společně s ním také jeho asistent Pavel Skrbek. Kromě této dvojice poté u Rytířů nebude pokračovat ani sedm hráčů.

Klub opouští brankáři Landon Bow a Mareks Mitens, obránci Jake Dotchin, Chris Martenet, Ondřej Slováček a Jakub Babka a také zkušený forvard Jakub Klepiš.

Budoucnost dalších hráčů se aktuálně řeší a Kladno by rádo oznámilo nové kontrakty v následujících dnech. Na Kladně by měl zůstat i majitel Jaromír Jágr, který ale stále svůj definitivní ortel neoznámil.

další zajímavé články