úterý, 22. 10. 2024
Fascinující blázen! Floyd Mayweather a jeho divoký noční život v Las Vegas

Fascinující blázen! Floyd Mayweather a jeho divoký noční život v Las Vegas

Joe Rogan sdílel zajímavý příběh o tom, jak Floyd Mayweather zvládal svůj divoký noční život v Las Vegas. I když „Money“ Mayweather ukončil kariéru s bezchybnou bilancí 50-0, často byl viděn na večírcích ve městě, které nikdy nespí.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 20. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Podle Joea Rogana měl Floyd po večerech v lasvegaských klubech zvláštní rituál.

Floyd Mayweather, známý svou bleskovou rychlostí rukou a výjimečnou boxerskou inteligencí, porazil celou řadu slavných soupeřů a stal se jedním z nejlepších boxerů své generace.

Díky své skvělé defenzivní technice dokázal své protivníky nejen přimět k chybám, ale i je trestat přesnými protiúdery.

Kromě svého boxerského talentu se však Floyd proslavil i svým extravagantním životním stylem. Často se chlubil svým bohatstvím a luxusními auty, což mnoho lidí dráždilo.

Přesto právě tento přístup přitáhl k jeho zápasům miliony fanoušků, kteří doufali, že ho někdo konečně porazí.

V džínách domů!

Ačkoliv žil navenek divokým životem, Floyd si nikdy neodpustil tvrdou práci. Jak Joe Rogan popsal v jednom ze svých podcastů, Floyd si po nocích v klubech udržoval disciplínu.

„Floyd Mayweather je jediný, kdo si mohl dovolit žít tak okázalým životem, neustále se předvádět penězi a luxusem, a přesto všechny své soupeře v ringu rozdrtit,“ řekl Rogan. „Nikdy neztratil disciplínu.“

„Po nocích v Las Vegas chodil ven, bavil se a pařil, ale po kalbě si nikdy nenechal zavolat auto, běžel totiž v džínách domů. Ten chlap trénoval pořád, nikdy nevypadl z formy,“ dodal Rogan.

Byla to skvělá jízda, ale bohužel je konec, potvrdil šéf Clashe. Jaký vzkaz má pro Bejra?

další zajímavé články