neděle, 06. 10. 2024
Tohle vše je krásné ocenění všech těch let práce a odříkání, říká před největší bitvou svého života Langer

Tohle vše je krásné ocenění všech těch let práce a odříkání, říká před největší bitvou svého života Langer

I když se nadcházející turnaj Oktagonu odehraje v německém Frankfurtu, na fotbalovém stadionu před 60 tisíci fanoušky bude hrát prim i česko-slovenská stopa.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Inspektor Kincl se při další obhajobě titulu řádně zapotí. Ve Frankfurtu se mu postaví 10 let neporažený Němec

Kromě Patrika Kincla, jehož čeká obhajoba titulu v kategorii do 84 kilogramů, půjde do boje i zkušený Pavol Langer.

Bojovníka, jenž na nejvyšší úrovni debutoval prohrou proti Makhmudu Muradovovi, čeká nebezpečný irský bouřlivák Will Fleury.

Ten na poli profesionálního MMA prohrál pouze třikrát (naposledy se tak stalo před více než čtyřmi lety) a letos v dubnu si dokázal poradit s Danielem Škvorem.

I když je jeho pětatřicetiletý protivník v Light Heavyweight známý tím, že provokuje a vyžívá se v trash talcích, Langer si myslí, že jde o rozumného člověka a normálního chlapa.

Tohle vše je krásné ocenění všech těch roků práce a odříkání, hlásí Langer

"Vlastně ani moc nesleduji, čím je známý. Osobně nevnímám, že tam je pozadí a vše okolo. Soustředím se jen na trénink," ubezpečil v interview pro oktagonmma.cz bojovník s bilancí třinácti triumfů a deseti proher, jenž bude na německé půdě mírným outsiderem.

Ohledně strategie žádné velké plány nemá. "Snažíme se připravovat na vše. Pracovali jsme na všem komplexně, takže uvidíme podle toho, s čím přijde on," pokračoval.

To, že je právě na frankfurtské kartě, mu moc lichotí. "Je to pro mě čest reprezentovat náš MMA Psycho Team Košice, moje město a celou zemi. Je to fakt obrovská pocta. Pořád jsem obyčejný kluk, který má svůj život a své zájmy. Tohle všechno je krásné ocenění těch roků práce a odříkání," uzavřel skromně působící přemožitel Marca Doussise, Rafaela Xaviera či Alexandera Poppecka.

další zajímavé články