pondělí, 16. 09. 2024
Již dnes startuje nová sezona! O soutěžní premiéru se postarají Chodov a Hradec Králové

Již dnes startuje nová sezona! O soutěžní premiéru se postarají Chodov a Hradec Králové

Dnes 4. srpna odstartuje sezona 2024/25 duelem ve vrcholové části Poháru Českého florbalu, ve kterém na sebe narazí pražský Chodov a prvoligový Hradec Králové.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 04. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Východočeši mohou být znovu černým koněm své skupiny. V minulé sezoně skončili na druhém místě v tabulce. Poradili si v derby s Pardubicemi a v nastavení zdolali rovněž Českou Lípu.  

Florbalisté Chodova před rokem ztratili ve vrcholové části jeden bod s Bulldogs Brno a v ostatních případech si vždy dokázali se soupeři z první ligy poradit. Zápas začíná dnes v 18:30 h. Jedná se o první soutěžní klání nové sezony.  

Jaké další týmy se představí? 

Skupina C, v níž jsou oba výše uvedené celky, nabídne velmi solidní atraktivitu. Součástí této skupiny je také chodovský rival Sparta. Jejich vzájemné utkání proběhne v pondělí 12. srpna. O druhý duel letošní sezony se postarají týmy z Mladé Boleslavi a Liberce, s oběma celky jsou ve skupině A ještě Chomutov a České Budějovice.  

Skupina B nabídne zápas Karlových Varů a superligového nováčka z Kladna. Dále se představí Ústí nad Labem a Náchod, který si na jaře letošního roku vybojoval návrat do druhé nejvyšší soutěže.  

Ve skupině D na sebe narazí superligové týmy Ostravy a Královských Vinohrad, prvoligových Otrokovic a Troopers z národní ligy. Poslední čtveřicí jsou klokani z Bohemians, brněnští Bulldogs a Hattrick a také Znojmo. 

Třetí ročník americké NAFL zná své šampiony! Čeští zástupci na trofej nedosáhli

další zajímavé články