pátek, 18. 10. 2024
Pirát se vrátil z ostrova a rovnou si brousí zuby na Vémolu. Teď chce kromě skalpu i jeho titul

Pirát se vrátil z ostrova a rovnou si brousí zuby na Vémolu. Teď chce kromě skalpu i jeho titul

Karlos Vémola minulý měsíc v pražském Edenu porazil Attilu Végha a oznámil, že končí kariéru. Už tehdy ale bylo jasné, že ve svém důchodu bude čelit několika pokušením…


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 21. 07. 2024
  • , zdroj fotky: OKTAGON MMA

Než se Terminátor střetl v odvetě s Véghem, dal si „zahřívací zápas“ s rivalem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Někdo by řekl jen rutina, jasná záležitost, ale tak to nebylo. Karlos zapomněl na zem, držel to v postoji, přestřeloval se a koupil vypínák na bradu. KO ještě v prvním kole.

Pirát je od té doby plný sebevědomí a věří si i do případné odvety. Ignoruje tedy Vémolův důchodový status a při sobotní návštěvě Bratislavy, kde se konal turnaj Oktagon 59, který Karlos premiérově moderoval, svého českého soka vyzval.

„Pro začátek bych rád řekl, že už jsem po ostrově (Krištofič se účastnil reality show Survivor) v plné síle. Samozřejmě si užívám rodinu, ale už jsem v procesu. Držím stravu a mám jasně dané tréninky,“ řekl Pirát úvodem.

„Zjistil jsem, že po posledním zápase jsem 72. bojovník ve Fight Matrixu v rámci polotěžké váhy. Bratislava nebyla vyprodaná, takže bych chtěl doručit velký zápas. Je tu jeden člověk, který si na mě zase otevíral pusu, že by mě prý z deseti zápasů devětkrát porazil. Pak však odešel do důchodu. Já bych si klidně v polotěžké váze, pokud má plnou pusu těchto ostrých řečí, dal odvetu. Karlíto, já ti v Bratislavě ukážu, že tě jako cibulku zase zasadím do země,“ uvedl s tím, že teď by si rád vzal i Karlosův titul šampiona.

„Co na to říct?“ zamyslel se Vémola. „Asi tě na ostrově malinko spálilo sluníčko. Já mám na Bratislavu jen ty nejkrásnější vzpomínky. Vždycky, když tam zápasím, tak dám někomu KO. Samozřejmě jsem všem řekl, že jediný zápas, který mě dokáže dostat zpátky, je s Attilou Véghem. To je tvůj trenér, který tě dnes a denně bije na tréninku. Nevím, jak si myslíš, že můžeš obstát,“ vysmál se svému vyzývateli, ale zase ho úplně neodmítl.

„On z toho, že mě porazil, žil pět let. Myslel jsem si před zápasem, že tobě to vydrží trochu déle, že si budeš užívat toho, že jsi mě porazil. Já se momentálně budu soustředit jen na to, jestli si dáme trilogii s Attilou Véghem. Pokud mi řekne, že jo, tak možná budu potřebovat nějakou rozcvičku, takže o tom možná budu uvažovat,“ dodal Vémola, který následně dostal i Attilovo požehnání, takže bychom teoreticky mohli mít na listopad připravený trhák.

další zajímavé články