neděle, 07. 07. 2024
Potoček byl vždy pro soupeře hrozbou z tříbodového oblouku. Snad rozjede svůj útočný potenciál na maximum, přeje si nový trenér Slunety

Potoček byl vždy pro soupeře hrozbou z tříbodového oblouku. Snad rozjede svůj útočný potenciál na maximum, přeje si nový trenér Slunety

Finalista předešlého ročníku NBL Sluneta Ústí nad Labem bude v nadcházející sezoně obhajovat své pozice s novým trenérem, jímž se stal ambiciózní třicetiletý stratég Tomáš Reimer, který se posunul do elitní soutěže z 1. ligy.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Karel Dvořáček

Nástupci Jana Šotnara už vedení vicemistra přivedlo prvního nováčka. Po čistce v Pardubicíh se Ústí dohodlo na spolupráci s Josefem Potočkem.

Byť mu je 196 centimetrů vysokému křídlu stále teprve 27 let, v tuzemské nejvyšší basketbalové soutěži už má odkrouceno deset sezon.

Vynikající atletické schopnosti i výborné herní myšlení. Basketbalová Slavia vítá první posilu z kádru šampiona

V minulém ročníku zasáhl do téměř čtyřiceti duelů, na palubovkách strávil něco málo přes 18 minut na zápas a průměrně zaznamenal 5,9 bodu.

Reimera těší, že prvním českým hráčem, jehož Sluneta představila, je právě "Pepíno". Spolu s celým týmem odstartuje přípravu první srpnový den. "Jak všichni víme, vždy byl pro své soupeře hrozbou z tříbodového oblouku," uvedl na stránkách bkusti.cz.

"Doufám, že v našem nově tvořícím se týmu svou pověst potvrdí, a rozjede svůj útočný potenciál na maximum," doplnil nový šéf ústecké lavičky, jehož svěřenci odstartují ostré soutěžní boje 21. září v Opavě.

další zajímavé články