středa, 23. 10. 2024
Návrat na nejvyšší úroveň včetně Ligy mistrů? V Bratislavě uvažují o angažování Vaclíka

Návrat na nejvyšší úroveň včetně Ligy mistrů? V Bratislavě uvažují o angažování Vaclíka

Suverén Niké ligy Slovan Bratislava momentálně pátrá na hráčském trhu po nové brankářské jedničce a není se čemu divit. Dvacetiletý mladík Adam Hrdina ještě do oné pozice nedozrál, o čtyři roky starší Martin Trnovský ještě úplně nepřesvědčil a šestatřicetiletý kanadský reprezentant Milan Borjan na Tehelném poli pouze hostoval z Crvene Zvezdy Bělehrad a v hlavním městě Slovenska už pokračovat nebude.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 13. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Albacete Balompié S.A.D

"Řešíme brankářský post, jednáme s vícero jmény, rádi bychom to uzavřeli co nejdříve," potvrdil serveru sportnet.sme.sk klubový šéf Ivan Kmotrík junior.

Jedním z nich je podle informací stejného média i bývalá jednička českého národního mužstva se čtyřiapadesáti mezinárodními starty Tomáš Vaclík, jenž bude v pětatřiceti letech opět převlékat trikot.

Návrat ztraceného syna? Dukla lanaří na Julisku současnou brankářskou jedničku Banské Bystrice

Za poslední tři roky prošel vítěz Evropské ligy se Sevillou hned čtyřmi různými klubovými adresami a zatím naposledy se mu podařilo v LaLize 2 zachránit celek Albacete Balompié S.A.D., který končil soutěž osmi duely bez prohry.

Vaclík by však rád hrál na té nejvyšší úrovni a láká ho i návrat do evropských pohárů (Slovan čeká kvalifikace o Ligu mistrů). Pakliže by se u našich východních sousedů dokázal domluvit, Slovan by byl již jeho sedmou zahraniční misí.

Tým kouče Vladimíra Weisse čekají ještě v červnu přáteláky s Ludogoretsem, Linzem i Kluží. Může už u toho být i někdejší strážce svatyně Vítkovic, Žižkova a Sparty? 

Slovenský kapitán Škriniar odehraje již třetí Euro. Tým je dle jeho slov silnější

další zajímavé články