sobota, 27. 07. 2024
Návrat ztraceného syna? Dukla lanaří na Julisku současnou brankářskou jedničku Banské Bystrice

Návrat ztraceného syna? Dukla lanaří na Julisku současnou brankářskou jedničku Banské Bystrice

Čerstvě prvoligová Dukla by se mohla posílit na brankářském postu. Tím spíš, že velezkušený matador Filip Rada, jenž odchytal v nedávno skončené druholigové sezoně 2023/2024 ve dvou soutěžích osm zápasů, oslaví za čtvrt roku už čtyřicáté narozeniny.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 11. 06. 2024
  • , zdroj fotky: MFK Dukla Banská Bystrica

Jak na síti X informoval slovenský insider Jozef Kopčo, tradiční dejvická značka se pravděpodobně opět spojí s devětadvacetiletým Matúšem Hruškou, jenž strávil necelé čtyři roky v Dukle Banská Bystrica, za níž šel v uplynulé sezoně Niké ligy do akce třicetkrát a připsal si šest čistých kont.

Bývalý gólman Spartaku Myjava, Púchova i Senice, jehož zastupuje ho stejná agentura jako Marka Hanouska z Widzewu Lodž nebo Jakuba Pokorného ze Sigmy Olomouc, již na Julisce působil v minulosti a zažil na ní jak F:L, tak F:NL. Tehdy však byl převážně náhradníkem a po návratu na slovenskou půdu se dočkal mnohem většího vytížení.

Jestliže ale vše vyjde, třicáté narozeniny už oslaví rodák z Žiliny na Praze 6. Od 22. června do 10. července se výběr kouče Petra Rady přátelsky utká kupříkladu s Táborskem, Pardubicemi, Chrudimí i Pískem a on už by u toho měl být také.

Dynamo přijde o brankářskou jedničku. Šípoš se bude po třech letech vracet do slovenské Niké ligy

další zajímavé články