sobota, 27. 07. 2024
Vémola uškrtil Végha a ukončil kariéru. Nebo ne?

Vémola uškrtil Végha a ukončil kariéru. Nebo ne?

Karlos Vémola zvládl Odvetu století a v Edenu ve druhém kole uškrtil Attilu Végha. Obhájil tak titul v polotěžké váze a následně ukončil kariérou. I když s koncem Terminátora to tak horké být nemusí. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 09. 06. 2024
  • , zdroj fotky: OKTAGON MMA

Odvetu století zvládl lépe Terminátor. Od prvních chvil se zdálo, že je na duel lépe připraven. A první pětiminutovka také tak vypadala. Vémola srazil svého přemožitele z roku 2019 k zemi, Végh se ale dokázal postavit zpět a naznačil, že by Vémolu mohl znovu knockoutovat.

Terminátor ustál několik tvrdých úderů a už v prvním kole Végha pořádně vyždímal. Ve druhé pětiminutovce se následně rozhodlo. Český zápasník opět poslal Végha k zemi, nasadil mu arm-triangle a slovenský bojovník musel odklepat.

"Nejsilnější zážitek. Moc Vám všem děkuji. Pět let jsem čekal, ale konečně. Lvi se nažrali," křičel Vémola v Edenu. Znovu tak obhájil pás v polotěžké divizi, následně ale na znamení konce kariéry sundal své rukavice. Jenže s rozloučením Terminátora to tak horké být nemusí.

Jednu rukavici totiž předal Ondřeji Novotnému, tu druhou týmu soupeře. "A je jen na Vás, zda budu zápasit znovu," dodal Vémola. Sám Végh, který byl velmi zklamaný ze svého výkonu, následně nevyloučil třetí zápas, který by definitivně rozhodl o tom, který z těchto bojovníků v tomto souboji bude vítězem.

"Udělal jsem chybu, které lituji. A třetí zápas? Rozhodně neříkám ne, vyjádřím se v nejbližší době," sdělil rodák z Dunajské Stredy na tiskové konferenci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

další zajímavé články