sobota, 27. 07. 2024
Tápající Boráros? Spolumajitel Oktagonu si nedokáže představit, co by ho přivedlo zpět do organizace

Tápající Boráros? Spolumajitel Oktagonu si nedokáže představit, co by ho přivedlo zpět do organizace

Když ovládl Gábor Boráros před osmi lety první sérii Oktagon výzvy, slovenská MMA scéna mu ležela u nohou a nynější trenér Attily Végha Ilja Škondrič mu dokonce predikoval uchycení se v UFC.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

K ničemu takovému ale nedošlo a poslední roky prožívá v současnosti již dvaatřicetiletý zápasník těžší sportovní období.

Jak uvedl spolumajitel Oktagonu Pavol Neruda, jeho postupný pád možná odstartovalo zranění kolena z titulového zápasu s Davidem Kozmou, k němuž došlo v roce 2018.

A čísla mu dávají za pravdu. Poražen totiž odešel hned ve čtyřech z posledních pěti soubojů v Oktagonu, pod jehož křídly naposledy zápasil tři roky zpět. 

Válení v kopřivách i pobyt ve tmě. Procházka při čekání na boj o titul zahájil nevšední přípravu

Nijak zvlášť nezářil ani po změně organizace a že to zkoušel na více adresách. Nad jeho bitvou v rámci Fabriq 1 se dodnes vznáší spousta pochybností ohledně sázkového podvodu, nevyšla mu premiéra v RFA, letos v březnu prohrál v prvním kole na Armbar i na ruském galavečeru ACA 172 a zatím naposledy nestačil v boxerské exhibici na Mátého Kertésze.

"Máté ho neknokautoval jen kvůli tomu, že mu ho bylo líto. To asi hovoří za všechno," pronesl v rámci interview pro šport.sk Neruda na adresu "Punishera", jehož profesionální bilance činí k tomuto datu 20 výher a 11 porážek.

Na jeho návrat do Oktagonu, který pro něj měl dlouhá léta slabost, to tedy nevypadá. "Nikdy neříkej nikdy, ale v tuto chvíli si nedokážu představit, co by ho přivedlo zpátky k nám. Už nic," dodal promotér.

další zajímavé články