pondělí, 29. 04. 2024
Třinec je jednu výhru od dalšího semifinále. Ideální výkon to nebyl, řekl hrdina duelu Hudáček

Třinec je jednu výhru od dalšího semifinále. Ideální výkon to nebyl, řekl hrdina duelu Hudáček

Třinec vyhrál i ve třetím čtvrtfinálovém utkání proti Českým Budějovicím a je jen jeden duel od dalšího semifinále. Hrdinou utkání se stal Libor Hudáček, který vstřelil dvě branky a přidal i asistenci. S výkonem ale příliš spokojen nebyl. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 21. 03. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: HC Oceláři Třinec

Třinec dostal branku až ve 130. minutě čtvrtfinálové série. Nechal si smazat dvoubrankové vedení a inkasoval hned třikrát. Přesto zvítězil i potřetí v sérii a zítra bude moci v nejkratší možné chvíli postoupit do semifinále.

K vítězství 3:4 přispěl největší měrou člen druhé třinecké pětky Libor Hudáček, který v první třetině otevřel skóre a následně přihrával Davidu Ciencialovi na druhou trefu. A v závěrečné třetině poté sám rozhodl.

Přesto nebyl s výkonem svého týmu spokojen. "Od nás to ideální výkon nebyl. Ale znovu jsme našli cestu, jak vyhrát. Z nepovedené třetiny, té druhé, jsme se poučili a třetí odehráli tak, jak by to měl udělat vítězný tým," řekl Hudáček v pozápasovém rozhovoru. 

Hudáček ve třech duelech čtvrtfinálové série nasbíral už pět bodů a je nejproduktivnějším hráčem úřadujícího šampiona. Sérii bude moci společně s Oceláři dokončit zítra, kdy mistr vyjede na led Českých Budějovic v 17:30.

další zajímavé články