pondělí, 21. 10. 2024
Carlson ukončil své neuvěřitelně symetrické statistiky. Bodoval počtvrté v řadě a Caps se vezou na vítězné vlně

Carlson ukončil své neuvěřitelně symetrické statistiky. Bodoval počtvrté v řadě a Caps se vezou na vítězné vlně

Zkušený čtyřiatřicetiletý obránce John Carlson bodoval i ve čtvrtém utkání nové sezony a jeho Washington uspěl i na ledě New Jersey Devils. Americký bek si ale odehraným zápasem a asistencí "rozložil" svou do dnešního klání neuvěřitelně symetrickou statistiku.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 20. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Washington Capitals

Washington vedl na ledě Ďáblů dvakrát o dvě branky, nakonec ale o vítězství a druhý bod navíc musel bojovat v prodloužení, ve kterém na začátku poslední minuty rozhodl Tom Wilson.

Caps po úvodní porážce právě s Devils uspěli ve třech následujících duelech a po čtyřech zápasech se šesti body okupují šestou pozici na Východě. Dodejme ale, že tabulka je značně neuspořádaná. Dnešní soupeř týmu okolo Alexandera Ovečkina totiž sice vede s jedenácti body, odehrál ale o čtyři zápasy více.

Zpět ale k jedné z hvězd duelu na ledě New Jersey Devils. John Carlson má za sebou 1013. zápas v základní části NHL, kvůli kterému si ale "pokazil" svou neuvěřitelně symetrickou statistiku.

Před tímto zápasem totiž odehrál 506 duelů na domácím ledě a také 506 klání na venkovních kluzištích. To ale není vše. V domácím prostředí si připsal 263 asistencí, stejný počet měl i ze stadionů protivníků. Statistika ovšem stále není úplná.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený NHL (@nhl)

další zajímavé články