středa, 23. 10. 2024
Mbappé odmítá obvinění ze znásilnění: Právnička hrozí žalobou za očerňování

Mbappé odmítá obvinění ze znásilnění: Právnička hrozí žalobou za očerňování

Kylian Mbappé, hvězdný útočník Realu Madrid, čelí vážným obviněním ze znásilnění, které vznesla žena po incidentu ve švédském Stockholmu. Ačkoli hráč všechna obvinění důrazně popírá, nově odhalené detaily z případu vrhají na jeho postavení stín.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 19. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Real Madrid CF

Podle deníku Le Parisien měl Mbappé údajně v hotelu Bank ve Stockholmu mít sexuální styk s jednou ženou. Ten měl být podle jejich výměny zpráv „dobrovolný“ a označen za příjemné a šťastné setkání. Ovšem stále není potvrzeno, zda je tato žena totožná s tou, která později v sobotu podala na policii obvinění ze znásilnění a byla ošetřena v nemocnici.

Le Parisien dále uvedl, že Mbappé se po návštěvě nočního klubu vrátil do hotelu s několika ženami a členy své skupiny, mezi nimiž byl i obránce Bayeru Leverkusen Nordi Mukiele, který údajně Mbappého přesvědčil k cestě do Stockholmu.

Marie Alix Canu Bernardová, právnička Kyliana Mbappého, v reakci na obvinění pohrozila žalobou za urážku na cti. Švédské noviny Aftonbladet a Expressen totiž informovaly, že je francouzský fotbalista vyšetřován švédskými úřady kvůli podezření ze znásilnění.

"Mbappé se cítí být očerněn a podnikne právní kroky na obranu své pověsti," komentovala Bernardová a zdůraznila, že obvinění je založeno na nejasných tvrzeních, bez konkrétních důkazů. „Výpověď není důkaz a v tuto chvíli proti němu žádný není,“ řekla.

Hvězdný francouzský útočník se navíc nikde neměl pohybovat úplně sám. „Nebudu zacházet do podrobností, ale během pobytu ve Švédsku, kromě těch nejintimnějších chvil, nebyl Mbappé nikdy bez společnosti,“ dodala jeho právnička.

I přes závažnost obvinění Mbappé důrazně trvá na své nevině a jeho právní zástupkyně zdůrazňuje, že hráč během svého pobytu neudělal nic zavrženíhodného.

další zajímavé články