sobota, 28. 09. 2024
Muradov se do Oktagonu vrátil vítězně, po úchvatném boji uspěla i Pudilová

Muradov se do Oktagonu vrátil vítězně, po úchvatném boji uspěla i Pudilová

Jeden z největších galavečerů má za sebou organizace OKTAGON. V Brně se mezi československou smetánku vrátili Lucie Pudilová a také Makhmud Muradov. Oba uspěli, i když především v případě Pudilové se vítězství lehce nerodilo. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 22. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Dvanáct zápasů, návrat Makhmuda Muradova a Lucie Pudilové a také tři rozhodnutí před limitem. V Brně se konal galavečer OKTAGON 61 a diváci nemohli být nadšenější.

Největší pozornost samozřejmě budili dva již jmenovaní. Muradov Scotta Askhama zahltil přesnými údery, třikrát soupeře srazil k zemi, a ačkoliv aktivita k předčasnému ukončení nestačila, trio rozhodčích rozhodlo jednomyslně.

"Výhra je doma. Asi to nebyl zápas, který jste čekali, za to se omlouvám. Nejsem Karlos, ale myslím, že jsem ukázal, že dokážu být dobrý i na zemi," říkal po utkání Muradov. Ten se zároveň přiblížil titulové bitvě, ve které by na konci roku mohl vyzvat jednoho z dvojice Kincl - Engizek.

To Lucii Pudilové dala Norka Cecilie Bolander pořádně zabrat. Krvavé šrámy měly po utkání obě zápasnice a duel bavil i přítomné v čele s komentátory Karlosem Vémolou a Jiřím Procházkou. Pudilová nasázela 89 signifikantních úderů a rozhodčí jí nakonec vítězství těsně dali.

Rozhodlo se také o finalistech projektu Tipsport Gamechanger. Po dvou letech své síly znovu změří Slovák Ronald Paradeiser a Belgičan Losene Keita. Prvně jmenovaný rozhodl o své výhře už v prvním kole, Keita uspěl na body.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

další zajímavé články