neděle, 22. 09. 2024
Takhle ne! Erik ten Hag varuje Rashforda, že si musí dát život dohromady

Takhle ne! Erik ten Hag varuje Rashforda, že si musí dát život dohromady

Erik ten Hag varoval svého svěřence Marcuse Rashforda, že musí udržovat správný životní styl, pokud se chce vrátit do svého nejlepšího stavu. A to nikdo neslyší rád!


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 21. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

Rashford skóroval třikrát v posledních dvou zápasech United proti Southamptonu a Barnsley a znovu objevil část formy, díky které nastřílel 30 gólů v první sezoně Ten Haga na Old Trafford.

Ale výkony 26letého hráče v minulém období znepokojivě klesly poté, co podepsal novou smlouvu na 300 tisíc liber týdně, a Ten Hag ho kritizoval za to, že po v minulé sezoně pařil v Belfastu a zmeškal trénink. Návšěvy nočních klubů prý nebyly žádnou výjimkou.

„Myslím, že to vždy věděl a každý hráč to ví, protože když váš životní styl není správný, nemůžete podávat výkony. Nedosáhnete správné úrovně, když nemáte dobrý a disciplinovaný život mimo Carrington," zlobil se Ten Hag.

Potřeboval pomoc

Rashford těžil z podpory Ten Haga a vedení jeho asistenta, bývalého útočníka United Ruuda van Nistelrooye.

"Pravděpodobně potřeboval nějakou pomoc, například tím, že by ho podpořil," dodal manažer United. „Stejně to nakonec bude o něm. Musí správně nastavit svůj život, svůj tréninkový přístup, správný přístup k zápasu. Když nastaví svou profesionalitu, podá výkon, protože je prvotřídní hráč."

A pokračoval: „Když dojde k neúspěchům, ví, jak se bránit, jak nastavit svou kariéru, svůj výkon. Převzal to pod kontrolu a myslím, že je na cestě zpět. Začal sezonu velmi dobře, teď musí pokračovat a postupovat dál.“

To snad ne! Fotbalistky Fulhamu se musely ukrývat před majitelem

další zajímavé články