neděle, 22. 09. 2024
Pulišićovo úspěšné tažení v Miláně: 30 gólových příspěvků od odchodu z Chelsea

Pulišićovo úspěšné tažení v Miláně: 30 gólových příspěvků od odchodu z Chelsea

Christian Pulišić zaznamenal od svého odchodu z Chelsea v létě 2023 už 30 gólových příspěvků. Chelsea během letního přestupového období v roce 2023 pustila několik velkých útočných hráčů, včetně Christiana Pulišiće, Kaie Havertze a Masona Mounta, kteří zamířili do AC Milán, Arsenalu a Manchesteru United.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 21. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Fanoušky Chelsea nedávno nadchlo Pulišićovo vystoupení v Lize mistrů. Jeho přestup do AC Milán za 20 milionů liber se zatím ukázal jako velmi výhodný. Pulišićův gól proti Liverpoolu znamená, že má od svého příchodu do Itálie přímý podíl na 30 gólech. Tuto statistiku sdílela ESPN FC a Pulišić je v tomto ohledu na špici Serie A společně s Rafaelem Leaem z Milána a Lautarem Martínezem z Interu Milán.

Milán našel poklad. Pulisic jako klíčový hráč a vzor pro Chelsea

Pulišićův otec však odmítá tvrzení, že jeho syn v Chelsea neuspěl, a i bývalý kapitán Chelsea César Azpilicueta ho označil za „úžasného hráče“. Pokud bude Pulišić nadále zdravý a bude střílet góly, může v Chelsea vzrůst lítost nad jeho prodejem, uvádí web The Chelsea Chronicle.

Krejčí v Paříži zářil a chválil ho španělský tisk i kouč Girony. Určitě bude naším důležitým hráčem, říká Míchel

Mykhailo Mudryk, který do Chelsea přišel v roce 2023 a hraje na stejné pozici jako Pulišić, zatím za modrý tým příliš nezazářil. Ukrajinský útočník vstřelil v minulé sezóně Premier League pouhých pět gólů a mohl by letos čelit konkurenci Jadona Sancha. Pokud se Mudryk chytí nebo Sancho v Chelsea znovu nastartuje svou kariéru, pak nebudou důvody litovat Pulišićova odchodu. Pokud ne, někteří začnou zpochybňovat, proč byl bývalý hvězdný hráč Borussie Dortmund vůbec prodán.

další zajímavé články