čtvrtek, 19. 09. 2024
Krejčí v Paříži zářil a chválil ho španělský tisk i kouč Girony. Určitě bude naším důležitým hráčem, říká Míchel

Krejčí v Paříži zářil a chválil ho španělský tisk i kouč Girony. Určitě bude naším důležitým hráčem, říká Míchel

Exsparťanský obránce Girony Ladislav Krejčí si po úvodním utkání LM s Paris St. Germain vysloužil pochvalu ze strany trenéra Míchela i španělského tisku


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 19. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Girona FC

To vše i přesto, že brzy inkasoval žlutou kartu a jeho tým nakonec favorizovanému francouzskému týmu podlehl 0:1 brankou z 90. minuty. Média vyzdvihla především Krejčího zákrok proti Ousmanemu Dembélému.

Dembélé se na začátku druhého poločasu řítil sám na branku Girony. Pětadvacetiletý český reprezentant, který po letním přestupu ze Sparty odehrál v úvodních pěti kolech španělské ligy jen deset minut, francouzského útočníka po dlouhém sprintu dostihl a výborným zákrokem mu zmařil vyloženou příležitost.

Friise na Letné zklamal poloprázdný stadion při rozcvičce, důvod mu musel vysvětlit Kasík

"Ukázal svoje přednosti. Nahoře titán, dole svými přihrávkami rozbíjel řady. K dovršení svého výkonu zabránil Dembélému skórovat poté, co ho dohnal ve sprintu na více než 30 metrů," napsal Mundo Deportivo. Další deník As označil Krejčího výkon za úchvatný, upozornil rovněž na jeho vysokou úspěšnost přihrávek.

Určitě bude naším důležitým hráčem, ukllidňuje kouč Míchel

Také podle katalánského listu Sport patřil Krejčí spolu s brankářem Gazzanigou k nejlépe hodnoceným hráčům zápasu. "Jeho první start byl překvapením. Dobře držel svou pozici a ukázal, že se nebojí obranných zákroků," odůvodnil Sport nadprůměrnou známku 8.

"Hodně mu důvěřujeme. Měl problém se zraněním, kvůli tomu začal sezonu na lavičce. Určitě však bude naším důležitým hráčem," řekl po Krejčího soutěžním debutu v základní sestavě Girony trenér španělského celku Míchel.

další zajímavé články