čtvrtek, 12. 09. 2024
Další posila pro Chelsea. Z Atletica má přijít proklínaný Portugalec

Další posila pro Chelsea. Z Atletica má přijít proklínaný Portugalec

Anglická média mají jasno. Joao Felix se dohodl na osobních podmínkách s Chelsea, ta zase s Atleticem Madrid, navíc se blíží dohoda ohledně Conora Gallaghera.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 18. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Gallagher byl připraven dokončit svůj přestup do La Ligy, ale tato dohoda byla zastavena, když selhaly pokusy Chelsea získat Samu Omorodiona z Atlética.

V reakci na to se tým Premier League obrátil k dohodě s Felixem, který strávil půl sezóny na hostování v západním Londýně v roce 2023, nicméně poslední dobou byl pod vlnou kritiky, a to hlavně od fanoušků jeho země, jelikož na Euru zazdil penaltu a tím i postup. Situace zase zanechala Gallaghera v limbu, tento týden se vrátil ze Španělska a až doteď trénoval s hráči Chelsea do 21 let. Vše je ale, zdá se, vyřešeno.

Další rozhovory mezi Chelsea a Atleticem se očekávají tento víkend, aby našli způsob, jak prolomit slepou uličku, uvádí The Telegraph.

Atletico potřebuje získat peníze, aby dokončilo Gallagherův příchod a Felix má být klíčem. Chelsea se stále musí dohodnout na honoráři pro portugalského reprezentanta, ale tento krok se zdá být o něco blíž, když Fabrizio Romano oznámil, že Felix po novém kole jednání v pátek řekl ano smluvním podmínkám s Blues.

Mlčení a mlčení

Trenér Chelsea Enzo Maresca odmítl na páteční tiskové konferenci o přestupu diskutovat a také mlčel o snaze klubu o Victora Osimhena. Očekává se, že nigerijský reprezentant opustí Neapol do konce měsíce a závod o něj vyhraje Maresca a spol.

„Jediné, co mohu říci, je, že to nejsou naši hráči, takže není správné mluvit o hráči Neapole nebo Atlética Madrid,“ řekl Maresca. "Klub přesně ví, co si myslím o tom, co potřebujeme, a doufejme, že než dokončíme přestupové období, můžeme přivést nějaké hráče."

Gallagher nebude zvažován pro výběr pro nedělní úvodní zápas sezóny Chelsea proti Manchesteru City.

„Conor je zpět a trénuje trochu odděleně. Dělá nějaké lékařské testy a trénink a do tohoto zápasu se nezapojí,“ řekl Maresca. „Také proto, že v tuto chvíli se snaží najít řešení s klubem, takže uvidíme, co se stane."

Hele, radši běž. Trenér Chelsea otevřeně vyhazuje hráče

další zajímavé články