úterý, 17. 09. 2024
Hele, radši běž. Trenér Chelsea otevřeně vyhazuje hráče

Hele, radši běž. Trenér Chelsea otevřeně vyhazuje hráče

Manažer Chelsea Enzo Maresca dal brutálně jasně najevo svůj názor o Benu Chilwellovi a řekl, že by bylo lepší, aby anglický reprezentant opustil klub, protože za něj bude v této sezoně hrát.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 17. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Pro Blues to bylo další zběsile rušné přestupové období, přičemž v nadcházejících dnech pravděpodobně budou uzavřeny další dohody.

Chilwell se ve své roli na pozici levého obránce propadl, k čemuž mu nepomohly různé problémy se zraněními, které utrpěl během čtyř let na Stamford Bridge.

Sedmadvacetiletý hráč se v roce 2020 upsal Chelsea z Leicesteru, ale během těchto čtyř sezón odehrál pouze 70 zápasů v Premier League, z toho jen 13 v poslední sezoně.

Maresca říká, že ho má rád, ale zároveň byl až bolestně upřímný. „Chilly je s námi, ale posledních pár dní netrénoval, protože byl nemocný,“ řekl šéf Blues. "Důvod, proč nehrál v předsezónním přátelském utkání proti Interu, byl ten, že se trochu snaží najít správnou pozici. Dnes ráno jsme měli na tréninku 22 hráčů, a když se jich zeptáte všech, řeknou, že chtějí v neděli hrát proti City. Ale to je nemožné. Když trénujete každý den a nedostáváte žádné minuty, není to dobré pro ně ani pro mě."

Víš co, radši běž!

„Musím se rozhodnout a pravděpodobně pro něj bude lepší odejít a jít a hrát někde jinde. Přestupové okno je otevřené, takže uvidíme, co se stane," dodal trenér.

Kádr prvního týmu Chelsea čítá 43 hráčů, což Maresca otevřeně přiznává, že je příliš moc a musí to být upraveno před uzavřením přestupního okna.

"Strávili jsme 20 dní v Americe s 28 nebo 29 hráči, takže bylo docela dobré seznámit se se všemi," řekl. „Nyní máme kluky, kteří nejsou součástí týmu a trénují odděleně."

Chelsea zahájí svou kampaň Premier League v neděli proti Manchesteru City.

Už nemůžu jen pracovat, říká Paska k prodeji své hráčské agentury

další zajímavé články