čtvrtek, 19. 09. 2024
Blbost, nebo super krok? Trenér Arsenalu najal zloděje, kteří cíleně okradli hráče

Blbost, nebo super krok? Trenér Arsenalu najal zloděje, kteří cíleně okradli hráče

Mikelu Artetovi, trenérovi Arsenalu, není cizí používání nekonvenčních metod, nicméně jeho poslední trik může být jeho dosud nejpodivnější.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 09. 08. 2024
  • , zdroj fotky: Arsenal FC

Motivační taktika manažera Gunners byla předvedena během dokumentu Amazon Prime „All or Nothing“, který mapoval pokrok Arsenalu v sezóně 2021/22.

Poté, co se Arteta vyhnul vyhazovu po katastrofální sérii tří porážek v řadě, zvládl působivý obrat, který se přiblížil klub k kvalifikaci do Ligy mistrů.

Po cestě se Arteta pokusil připravit svůj tým na zápas na Anfieldu tím, že na tréninkové hřiště přivedl reproduktory ve snaze znovu vytvořit slavnou nepřátelskou atmosféru Anfieldu.

Španěl také připomněl svým hráčům antagonistický tweet Ivana Toneyho tím, že jej zvýraznil na obrazovce projektoru v domácí šatně na Emirates Stadium před odvetou proti Brentfordu.

A kdo by mohl zapomenout na týmový rozhovor, při kterém Arteta bizarně použil žárovku, aby vzbudil své hráče před zápasem proti Brightonu, když přiměl své hráče, aby kolem něj udělali kruh, když je nabádal k výrobě energie a elektřiny.

Další level!

To vše však bledne ve srovnání se zaměstnáváním kapsářů na týmové večeři.

Zloději měli za úkol tajně ukradnout hráčům osobní věci, jako jsou peněženky a telefony, aniž by si toho všimli.

Na konci jídla byli hráči Arsenalu šokováni, když zjistili, že jim chybí některé ze svých věcí, což bylo podle The Athletic varování od Artety, které jeho hráčům připomínalo, že by měli být neustále ve střehu.

Arsenal pak rozhodně vypadal připraveně, když pokračoval ve svém předsezónním tažení výhrou 4:0 nad německým mistrem Bayerem Leverkusen na zaplněném Emirates Stadium.

„Ze hry i výsledku si můžeme vzít spoustu pozitiv,“ řekl Arteta po zápase. "Způsob, jakým jsme hráli, bylo mnoho pozitivních aspektů, kolektivně i individuálně."

Peníze nejsou všechno. Hvězda Tottenhamu odmítla Araby

další zajímavé články