čtvrtek, 19. 09. 2024
Peníze nejsou všechno. Hvězda Tottenhamu odmítla Araby

Peníze nejsou všechno. Hvězda Tottenhamu odmítla Araby

Útočník Tottenhamu Richarlison prozradil, že mu přišla obří nabídka na přestup do Saúdské Arábie, ale nemá v úmyslu opustit Premier League nebo zmenšit své šance hrát za Brazílii.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 09. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia

Tento 27letý hráč se připojil ke Spurs v roce 2022 a měl za sebou velmi špatnou první sezonu, kdy vstřelil pouze jeden gól v Premier League, ale situace se oproti předminulé sezoně výrazně zlepšila.

Brazilec se gólově prosadil 11krát ve 28 zápasech Premier League, a přestože jeho sezonu zbrzdilo zranění, dal jasně najevo svou sílu pod Angem Postecoglem.

Al Hilal byl spojován s nabídkou pokusit se ho odlákat od Spurs a sám hráč potvrdil, že přišla nabídka ze Saudi Pro League.

Jeho priority jsou však jinde a nechce ohrozit své šance na nominaci do brazilského kádru na mistrovství světa 2026.

„Byla tu nabídka, ale můj sen hrát za brazilské Seleção a v Premier League mluví hlasitěji,“ řekl Richarlison ESPN. "Peníze jsou důležitější, ale mé sny jsou větší."

Ticho po pěšině...

Tottenham má zatím relativně klidné přestupové období, přičemž Archie Gray byl jejich nejvýznamnějším příchodem při přesunu za 40 milionů liber z Leedsu.

K 18letému hráči se při příjezdu do severního Londýna připojili další tři teenageři, Lucas Bergvall podepsal smlouvu z Djurgardenu, Yang Min-hyuk z Gangwonu a George Feeney z Glentoranu, zatímco Timo Werner se znovu upsal na hostování.

Spurs však chtějí udělat další významný podpis, přičemž prioritou Postecogloua je útočník Dominic Solanke.

Bournemouth útočníka nechce prodat, ale má klauzuli o uvolnění v hodnotě 65 milionů liber a po 21 gólech v minulé sezóně může být Tottenham ochoten ji zaplatit.

další zajímavé články