úterý, 10. 09. 2024
Vinicius Junior odhalil "brutální" spolupráci s Kylianem Mbappém v Realu Madrid

Vinicius Junior odhalil "brutální" spolupráci s Kylianem Mbappém v Realu Madrid

Vinicius Junior varoval soupeře, že jeho spolupráce s Kylianem Mbappém bude "brutální," když se Francouz připravuje na svou premiérovou sezónu v Realu Madrid.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 08. 08. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Mbappého příchod do španělského hlavního města byl oznámen na začátku léta poté, co bývalá hvězda Paris Saint-Germain ukončila své sedmileté působení v Ligue 1. Nejlepší střelec francouzského klubu všech dob se nyní připojí k hráčům jako Vinicius Junior a Jude Bellingham, aby vytvořili silný útočný tým. Vinicius v rozhovoru pro klubová média prozradil, že se těší na spolupráci s Mbappém a na možnost společně střílet góly v sezóně 2024/25. Kvůli tomu, že tato dvojice hráčů obecně ráda operuje v podobných prostorech, tak někteří vyjádřili obavy, že by si mohli vzájemně překážet. Trenér Carlo Ancelotti chce ale dokázat, že všechny tyto obavy nebyly na místě a bude dělat vše pro to, aby všechno fungovalo jak má. 

Pomůže nová hvězdná posila k vytouženým titulům?

"Bude to brutální," řekl Vinicius. "Všichni doufají, že v této sezóně dokážeme velké věci. Musíme se o něj postarat a děláme vše pro to, aby se co nejrychleji adaptoval, protože přijít do jiného klubu je vždy velmi složité. Ale už jsme to udělali s Judem, který přišel v minulé sezóně a zazářil, takže doufáme, že s Kylianem toho dokážeme mnohem více."  Vinicius také zmínil mladého talentovaného hráče Endricka, který se připojil k týmu: "Teď přichází i Endrick, který je velmi mladý, ale už to má v hlavě, že nám může pomoci, když ho budeme potřebovat." Vinicius má pro sebe i tým velká očekávání. Rád by vyhrál více titulů než v minulé sezóně, vstřelil více gólů, udělal více asistencí a stále se chce vyvíjet, protože je mu teprve 24 let, uvádí web 90min.com.

Výběr nového trenéra Anglie se zúžil na dva kandidáty. Oba v minulosti vedli Chelsea

Real Madrid se 14. srpna utká v Superpoháru UEFA s Atalantou ze Serie A a poté je čeká 18. srpna úvodní zápas sezóny La Ligy na Mallorce.

další zajímavé články