úterý, 17. 09. 2024
Barcelona má smůlu! Hvězdička Eura zůstává v Bilbau

Barcelona má smůlu! Hvězdička Eura zůstává v Bilbau

Nico Williams udělal velké rozhodnutí o své budoucnosti! I nadále je dle deníku AS spojován s Barcelonou, Arsenalem a Chelsea, ale evropské velkokluby mají smůlu.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 30. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Tento 22letý křídelník se již objevil jako cíl pro některé z největších klubů na světě, jeho reputace rostla ještě dále během úspěšné španělské cesty na Euro 2024. Williams byl jednou z hvězd turnaje a skóroval ve finále, kdy pomohl svému národu zajistit rekordní čtvrtou korunu na mistrovství Evropy.

Barcelona po Euru 2024 zvýšila svůj zájem o hráče, zatímco rivalové z Premier League Arsenal a Chelsea se jevili jako další možnost.

Williams řekl, že byl ohledně své budoucnosti během Eura uvolněný a řekl svým zástupcům, aby ho nekontaktovali ohledně žádných přestupových novinek, protože se chce soustředit na turnaj.

Nejdražší italský obránce všech dob! Tímto prestižním titulem se může chlubit čerstvá akvizice Arsenalu

A podle Marca se Williams už rozhodl strávit minimálně jednu další sezónu v Bilbau i přes zájem klubů ve Španělsku a Anglii.

Když Williams diskutoval o své budoucnosti a zájmu z jiných klubů během Eura, řekl: „Nakonec je pro mě můj bratr a spoluhráč v jednom Inaki velmi důležitou osobou. Prožil podobnou situaci jako já. Měl také nabídky jít pryč, ale řekl jsem, že nechci vědět nic o tom, co přichází zvenčí, o podpisech nebo spekulacích."

Prezident Athletic Bilbao Jon Uriarte kritizoval přetrvávající otázky, kterým Williams čelil ohledně své budoucnosti během španělské kampaně na Euro.

„Nico je velmi oddaný Athleticu Bilbao,“ řekl. „Během mezinárodní šichty na Euro byl vystaven nadměrnému a nekontrolovanému bombardování otázek o své budoucnosti. Španělská federace neví, jak ho ochránit."

další zajímavé články