čtvrtek, 19. 09. 2024
De Ligt a United? Může se to stát, nezastírá ředitel Bayernu

De Ligt a United? Může se to stát, nezastírá ředitel Bayernu

Čestný prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness hovořil o možnosti, že by stoper Matthijs de Ligt v létě přestoupil do Manchesteru United, a naznačil, že by se Nizozemec mohl znovu setkat s Erikem ten Hagem.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 22. 07. 2024
  • , zdroj fotky: FC Bayern Mnichov

Rudí ďáblové již v létě přivedli jednoho středního obránce, když na začátku týdne potvrdili příchod Lenyho Yora z Lille za 52 milionů liber. Manchester United však stále hledá dalšího obránce a je intenzivně spojován s přestupem De Ligta, se kterým ten Hag spolupracoval v Ajaxu.

Čtyřiadvacetiletý hráč začal svou kariéru u nizozemských gigantů a před odchodem do Juventusu v roce 2019 ho vedl právě Ten Hag.

Hoeness říká, že je možné, že Bayern během tohoto přestupového okna prodá obránce, a naznačil, že by to klidně mohl být De Ligt  na Old Trafford, ačkoli řekl, že nechce nizozemského reprezentanta z klubu vytlačit.

„Je možné, že obránce odejde,“ řekl Hoeness prostřednictvím Sky. „De Ligt je Nizozemec, trenér Manchesteru United je Nizozemec... Ale neměl bych problém, kdyby zůstal. Naopak já osobně bych neprodával Dayota Upamecana."

Ten Hag se také otevřeně vyjádřil k tomu, že Manchester United usiloval o De Ligta, a řekl, že ho chtěl do klubu přivést už před dvěma lety, ale tentokrát to ve skutečnosti nebyl on, kdo na tento krok tlačil.

 

Neúspěch Anglie na EURU jde za Ricem, je to strašně přeceňovaný hráč, nešetřil kritikou Van der Vaart

„Uvidíme, zda De Ligt přijde,“ řekl Ten Hag pro AD Sportwereld. "Matthijse znám dobře a nebudu to popírat."

Na přestupovém trhu se pro Rudé ďábly rýsuje rušné a významné léto, neboť na Old Trafford již přišli Yoro a Joshua Zirkzee, zatímco Mason Greenwood, Donny van de Beek a Willy Kambwala byli prodáni a hráči jako Raphael Varane, Anthony Martial a Brandon Williams byli propuštěni.

 

další zajímavé články