sobota, 21. 09. 2024
To by byla posila! United lákají hvězdu Eura

To by byla posila! United lákají hvězdu Eura

Xavi Simmons, odchovanec Barcelony, který ve své rané kariéře utekl do Paris Saint Germain, v minulé sezoně zazářil v Lipsku. Na radaru ho má nejen Bayern, ale také Manchester United!


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 20. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Podle páteční zprávy deníku L'Equipe usiluje Manchester United o ofenzivního záložníka PSG a nizozemského reprezentanta Xaviho Simonse (21). Podle informací listu ale vedou závod o podpis mladíka FC Bayern Mnichov a RB Lipsko, které se o Simonse zajímaly v minulé sezoně jakožto o kmenového hráče Paris Saint-Germain.

Všestranný záložník, který může hrát i na křídlech, by v PSG zůstat neměl, nemá o to zájem a francouzský klub o tom informoval. Nizozemský reprezentant se údajně již dohodl na osobních podmínkách s Bayernem Mnichov.

Vedle Manuela Ugarteho, za kterého mistři Ligue 1 stanovili cenu 70 milionů eur, by byl Simons druhým hráčem PSG, kterého Manchester United sleduje.

Podle informací deníku The Outlet pracují Rudí ďáblové na dohodě, která by Simonse přivedla na Old Trafford, již celý rok. V loňském roce PSG údajně odmítlo nabídku ve výši 50 milionů eur.

Simons strávil sezonu 2022-2023 na hostování v PSV Eindhoven v Eredivisii pod vedením Ruuda van Nistelrooye, který se právě připojil k týmu Erika ten Haga v Manchesteru United.

Pomalu nám ujíždí vlak a jestli si to rychle neuvědomíme, odjede nám nadobro, říká Poborský o české reprezentaci

další zajímavé články