neděle, 08. 09. 2024
Islam ani Khabib pro mě nejsou soupeři, překvapil vracející se McGregor

Islam ani Khabib pro mě nejsou soupeři, překvapil vracející se McGregor

Khabib má štěstí, že je v důchodu, ale Islam se tomu možná nevyhne. „Už teď má ze mě strach,“ říká Conor McGregor před svým dlouho očekávaným návratem.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 19. 07. 2024
  • , zdroj fotky: UFC

Silnou motivací poháněný irský bouřlivák nechtěl, aby si Islam Makhachev užíval svého mistrovského postavení. Těsně před svým návratem do klece mu proto připomněl, že šampionský pás z lehké váhy nebude nosit už příliš dlouho. Maximálně do té doby, než se s ním potká v boji.

„Teď jsem si uvědomil, že jsem Islamovi ještě nepochválit jeho výhru nad Dustinem Poirierem. Takže gratuluji, Islámku, dobrá výhra, ale celkem ti to trvalo,“ chválil McGregor Makhachevovo vítězství. To byla ovšem jen ojedinělá chvilka „uznání“, kterou jsme z jeho strany mohli slyšet. Pak přišla jen kritika.

„Naštěstí jsem si už osvojil všechny potřebné metody na to, abych takovému stylu (dagestánský wrestling) dokázal vzdorovat. Mám připravené lebku drtící údery přímo z klinče a váš dětský mozeček otřásající údery z boje na zemi. Zlomím vás jednoho po druhém,“ chválil pověstný irský zápasník své nové zkušenosti.

„Zbytek mého repertoáru už jistě znáte. Ocelová noha, balistická střela z levé ruky a mnohé další. Nezáleží na tom, s kým z té vaší bandy se utkám, vždy to bylo a bude osobní. Znám zkrátka způsob, jak ten váš styl prolomit,“ psal McGregor v sérii příspěvků na své síti X, odkud to posléze zase smazal. Takto on komunikuje s fanoušky.

„Už teď má ze mě Makhachev strach a já se mu nedivím, jsem na jeho arzenál dokonale připraven. A ten tlusťoch Khabib by měl raději ztichnout, protože ve své kariéře nic nedokázal, a navíc nejednal podle vůle svého otce. Ten po něm chtěl rekord 30-0, jenže Khabíbek utekl. Otcův plán tedy není ani zdaleka kompletní,” obořil se do svého starého rivala.

Větší důkaz, že se Conor McGregor vrací, asi ani nepotřebujeme. Vždy, jak slyšíme a vidíme lavinu nadávek, víme, že se něco chystá. A tentokrát to vypadá na zářijový McGregorův návrat, který by měl podstoupit s Michaelem Chandlerem.

další zajímavé články