neděle, 08. 09. 2024
Bývalý člen kapely Lunetic na své druhé bojové misi. Martin Kocián se utká s narkomanem Kunštárem

Bývalý člen kapely Lunetic na své druhé bojové misi. Martin Kocián se utká s narkomanem Kunštárem

K velkému odhalení došlo na sobotní tiskové konferenci v Ústí nad Labem, kde spojily své síly bojové organizace Tohle je box a RedFace, aby divákům prezentovaly bojovou kartu, k jejímuž vyvrcholení dojde 3. srpna. 


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 14. 07. 2024
  • , zdroj fotky: RedFace / Clash of the Stars

Léto je sice v plném proudu, ale to ještě neznamená, že o sportovní zábavu musíme přijít. Hned dvě bojové organizace spojily své síly a rozhodly se divákům uspořádat letní turnaj, jenž doplní jak profesionální duely, tak i ty „zábavní“ (z lehce bizarního soudku).

Z té profesionální porce si můžeme uvést takové dvojice, jako jsou Tadeáš Růžička s Josefem „Tysonem“ Škopem, Václav Pejsar s Viktorem Agateljanem, David Kotrč s Jiřím Haukem či Fabiana Bytyqi, jejíž soupeřka bude ještě odhalena. Ví se pouze to, že se musí na letním festu „rozpinkat“, aby potom na podzim mohla opět zaboxovat o titul.

Profesionální náplň bude tedy pestrá a nepochybně nasytí i náročnější diváky. A aby se v mezičasech lidé nenudili, přichystala jim pro změnu RedFace zábavní až bizarní vsuvku, kterou obstará nejen 260kilová „Droběna“ Lucie Kotlárová (jež se střetne s hvězdou filmů pro dospělé Alexou Throat), ale také bývalý člen kapely Lunetic Martin Kocián.

Kocián působil ještě nedávno v konkurenční Clash of the Stars, kde se poprvé představil na velkém plátně a hned z toho byl hit. Pavla Měsíčka alias Snejkse ukončil již v prvním kole na technické KO a s výhrou započal svoji ozdravnou pouť, jíž doprovází mottem „Sportem proti drogám“. Toto heslo si nyní vzal i do RedFace, kde mu bude soupeřem (bývalý) narkoman a internetová celebrita Petr Kunštár.

Kunštár je znám zejména v Sokolově, kde dostal přezdívku „Habibi“ (díky skladbě, ve které účinkuje) anebo také „Zabiják“ (díky svému chování a zkušenostem z ulice). Petr měl navíc nedávno aférku se slavnou influencerkou Adélou Pulcovou, kterou chtěl původně požádat o ruku. Jejich románek ale jaksi nevyšel, neboť se Petr vrátil ke své staré lásce Denise. Tu před měsícem v červnu požádal o ruku místo Adély.

další zajímavé články