neděle, 30. 06. 2024
Bridges novou posilou zraněními zmáhaných Knicks. V kariéře nevynechal jediný duel

Bridges novou posilou zraněními zmáhaných Knicks. V kariéře nevynechal jediný duel

Basketbalisté New Yorku Knicks letos v play-off překvapili Philadelphii a až v sedmém utkání padli ve druhém kole s Indianou. Kdo ví ale, jak by vše dopadlo, kdyby měli Knicks k dispozici všechny hráče. Nyní si z Brooklynu pořídili hvězdu, která v kariéře dosud nevynechala jediné utkání.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 27. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Brooklyn Nets

Dlouhodobě byl mimo hru Julius Randle, v závěru základní části se zranil i OG Anunoby. Tým tak táhl především Jalen Brunson, který ale na vše sám nestačil. Knicks tak překvapivě dokázali vyřadit Philadelphii, ale na Indianu ve druhém kole Východní konference už nestačili.

Dost možná i proto nyní přivedli velkou posilu. Z Brooklynu Nets přišel Mikal Bridges, který v kariéře v NBA nevynechal jediné klání. Letos nasbíral průměrně 19,6 bodu na jedno utkání, 4,5 doskoku a 3,6 asistencí.

Sedmadvacetiletý hráč, který si zahrál i finále ve Phoenixu Suns, tak svou sedmou sezonu načne v New Yorku. Místo něj Brooklyn získal Bojana Bogdanoviče a hned pět výběrů draftu v prvním kole.

New York Knicks se každopádně bude muset vypořádat s náročnou situací pod platovým stropem. Aktuálně se snaží podepsat již zmíněného OG Anunobyho, který ale požaduje astronomických 240 milionů dolarů na pět let. Podobně je na tom i pivot Isaiah Hartenstein, jenž by se rád dostal na 72,5 milionu dolarů za čtyři sezony.

další zajímavé články