sobota, 27. 07. 2024
Muradov se vrací do Oktagonu, Novotný jeho návrat oznámil při včerejším galavečeru v Edenu

Muradov se vrací do Oktagonu, Novotný jeho návrat oznámil při včerejším galavečeru v Edenu

Včerejší OKTAGON 58 se nesl ve znamení skvělých soubojů i velké show. Došlo ale také na jeden návrat. Spolumajitel organizace Ondřej Novotný totiž zpět mezi československou elitu uvítal Macha Muradova.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 10. 06. 2024
  • , zdroj fotky: XFN TV

Machmud Muradov působil v Oktagonu před svým odchodem do UFC. V nejslavnější bojové organizaci absolvoval sedm utkání, další ale nepřidá. Ačkoliv měl s UFC podepsanou smlouvu na další duely, byl začátkem května nečekaně vyhozen.

Více než měsíc se poté rozhodoval, co dál. A největší smysl dával návrat do Oktagonu. Ten tak včera ohlásil Muradov společně s Ondřejem Novotným během turnaje v pražském Edenu.

"Vítej, kamaráde," přivítal Muradova spoluzakladatel organizace. V kleci by se mohl Muradov představit už během následujících turnajů, podle svých slov je již nyní maximálně připraven.

Největší zálusk ale jistě bude mít na pás v divizi do 84 kilogramů a také na vítězství v projektu Tipsport Gamechanger. Právě v příštím roce se uskuteční tento turnaj ve zmíněné divizi a Muradov by u toho neměl chybět.

A ačkoliv je v nejbližší době souboj s Patrikem Kinclem vyloučen, po několika případných výhrách Muradova by k němu mohlo dojít. S aktuálním nejlepším bojovníkem Oktagonu se měl potkat již před pěti lety, Machmud Muradov jej ale zrušil.

další zajímavé články