sobota, 27. 07. 2024
Čekám na něj jak vegetarián na čočku. Co nosí na sobě, tím já utírám stoly, vzkázal Mohamed Ali Rytmusovi

Čekám na něj jak vegetarián na čočku. Co nosí na sobě, tím já utírám stoly, vzkázal Mohamed Ali Rytmusovi

Jmenuje se Jakub Mohamed Ali a po tátovi zdědil horkou krev. Při zmínce o Rytmusovi se v něm vaří natolik, že je odhodlán se s ním pobít v ringu. 


  • autor: Ondřej Popper
  • , vydáno: 07. 06. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Nedávno mu tak učinil dost lukrativní boxerskou výzvu, odpovědi se ale dosud nedočkal. Zmlátit ho chce přitom stůj co stůj. “Jestli si Rytmus řekne za zápas dva a půl milionu korun a Clash mu nabídne o jeden méně, já půjdu a doplatím mu to z vlastní kapsy. Opravdu jo,“ ujistil populární hudebník v rozhovoru pro sportwin.cz.

Jakube, proč chcete do klece zrovna Rytmuse?
Protože mezi námi dvěma je to osobní. Před sedmnácti lety ten buzerant mlátil lidi, který mlátit neměl. Už tehdy jsem mu vzkázal, ať jde na mě, že na něj čekám jak vegetarián na čočku. K ničemu se neměl, tak to zkouším znovu.

Myslíte si, že se vás bojí?
Pokud ne, tak by se bát začít měl. Já jsem totiž fakt nevyzpytatelnej. Někdy dokážu nahnat strach i sám sobě. Jsem několikrát postřelenej, za sebou mám extra shit a on to dobře ví. Už několik let žiju ale normálně. Mám manželku i dítě, jenom jeho skalp mi pořád chybí. A já ho prostě chci! Když jsem s Darinkou (Rolins) jezdil k její mamince na čočkovou polívku, on ještě někde dělal upatlanýho krupiéra… Ne, tohohle chlapa se fakt nebojím. Klidně se s ním utkám bez rukavic.

Co dalšího vám na něm vadí?
Jak se furt něčím vytahuje, přitom vůbec nemá čím. Nechci, aby to vyznělo moc blbě, ale co on nosí na sobě, tím já u mě doma utírám stoly. Ten člověk nemá žádný peníze. Nemá ani žádnej vkus.

Dřív jste byli kamarádi?
Absolutně ne! On přijel do Čech a začal tady machrovat. Zmlátil třeba Jamese Colea nebo ADK, protože o něm něco rapovali, přitom já mu vzkázal, že p*čus je jeho druhý já a on se mi na to konto vůbec neozval. Dodnes nevím proč.

Vážně vás to štve tak moc, že se s ním chcete pobít v ringu?
Přesně tak. Je mi 52 let, za tenhle zápas mu ale rád odevzdám svůj honorář. K tomu přidám ještě diamant.

Stojí Rytmus za to?
Samozřejmě ne, ale tohle je mi fakt jedno. Jestli si za zápas řekne dva a půl milionu korun a Clash mu nabídne o milion méně, já půjdu a doplatím mu to z vlastní kapsy. Opravdu jo.

A co ten diamant?
Stojí pět set tisíc a přidám mu ho jako bonus, protože ty jeho šperky jsou prostě fakt slabý. Nechci se vytahovat, ale já na sobě nosím drahokamy v hodnotě 60 tisíc eur. Ty Rytmuse stojí 30 tisíc kaček, což je ale o ničem. Dám mu svůj prsten, ať vypadá jako Eminem. I když na někoho jako on vážně nemá a mít nikdy nebude, tímhle se mu může alespoň přiblížit.

Rytmus už v boxu pár zápasů absolvoval. Co si myslíte o jeho rohovnických kvalitách?
Že ho dosud všichni šetřili. Já mám 83 kilo, jsem starej z*rd. On má kil 120, v ringu ho ale fakt zmasakruju. Dám mu tam co proto. On si hraje na drsňáka, ale je to jenom Oreo. Sušenka, co je zvenku černá, uvnitř bílá, já jsem ale jinej. Jsem černej navenek i uvnitř, před bílým bych nikdy nepoklekl. Jsem Jakub Mohamed Ali. Ten nejvyšší vyvolený. A jsem tu celý jenom pro něj!

Nenávidíte ho?
To je až moc silný slovo. Zplodil jsem syna, postavil dům, odškrtnout si ho jeho jméno na seznamu mi však pořád schází. Nedám si pokoj, dokud ho nezmlátím.

Rytmus ale na vaši výzvu dosud nereagoval. Myslíte si, že ji nakonec přijme?
Myslím si, že asi ne. Kdyby se mě nebál, už ji přijmul. Bohužel je to posera.

A chtěl byste mít zápas s někým jiným?
Já zápas v Clashi mít budu, určitě jo. Je mi jedno s kým. I když mi je 52 roků, jsem připraven vymlátit tu celou raperskou ligu. Až na Hektora, kterýho mám rád, jsem odhodlán jít proti komukoliv. A fakt to není o tom, že bych si až tolik věřil. Jsem starej dědek, ale pravidelně běhám a cvičím, nebojím se schytat ránu. Pokud si chce někdo zatancovat v ringu, jsem tu pro něj.

další zajímavé články