sobota, 27. 07. 2024
Poslední souboj Petráška před odchodem do střední váhy? "Meloun" změnil tréninky a v Edenu chce všem pochybovačům ukázat posun

Poslední souboj Petráška před odchodem do střední váhy? "Meloun" změnil tréninky a v Edenu chce všem pochybovačům ukázat posun

Věčně usměvavý oblíbenec českých fanoušků Miloš Petrášek (12-7) se v sobotu vrací po 602 dnech přestávky opět do klece. Na největším tuzemském turnaji v historii vyzve Poláka Kamila Wojciechowského (8-2).


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Dlouholetému svěřenci trenéra Andrého Reinderse, který zápasí v kategorii do 93 kilogramů a jehož kariéru přibrzdilo vážné zranění kolena, se sice pro téměř vyprodaný sobotní Eden měnil soupeř, nicméně ani výše zmíněný náhradník nejde považovat za nezdárka. Posuďte sami...

Majitel pěti KO Wojciechowski ukončil sedm soupeřů z celkových osmi výher před limitem a šest protivníků dokonce nepustil ani do druhého kola. Řadu byl byl členem polského národního wrestling týmu, v rámci nějž trénoval s olympijskými reprezentanty. Pravidelně navíc sbírá mezinárodní úspěchy i na poli grapplingu.

"Jsem šťastný, že vůbec budu zápasit. Ani chvíli jsem neváhal, jestli do toho jít. Chci vyhrát a ukázat všem pochybovačům, proč můžu zápasit na tak prestižním turnaji" vzkázal bojovně naladěný "Meloun" v jednom z videí před zápasem.

Klid mu dodává i stoprocentní zdravotní stav, což dlouho neplatilo. "Snažím se dostávat do víc nekomfortních situací, abych s nimi dokázal v zápase líp pracovat. Tréninky jsou delší než předtím, ale je jich méně a díky tomu dokážu lépe regenerovat. Víc mi to sedí," přiznal.

Ve svém posledním vystoupení podlehl na body Němci Stephanu Pützovi. V "Light Heavyweight" by navíc mohlo jít o jeho poslední bitvu, než se zkusí posunout o váhu níž.

"Do třiadevadesátky jsem moc hubnout nemusel. Nyní budu víc kil shazovat vodou, sám jsem zvědavý, jak to půjde. Je to postupná cesta do střední divize," informoval Petrášek, který má v hlavě ještě jeden souboj do konce roku. Že by už to bylo v osm čtyřce, kde je šampionem Patrik Kincl?

další zajímavé články