pondělí, 14. 10. 2024
Tohle nebylo chytře pojaté, s Kinclem se asi něco děje, komentoval Vémola nečekaný pád šampiona

Tohle nebylo chytře pojaté, s Kinclem se asi něco děje, komentoval Vémola nečekaný pád šampiona

Pakliže by Patrik Kincl ve Frankfurtu uspěl s další obhajobou titulu ve střední váze, existovala šance, že by se mohl na bratislavském turnaji, který se v Tipos aréně odehraje již 9. listopadu, již potřetí utkat s Karlosem Vémolou.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 14. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Oktagon MMA

Patrik Kincl po 959 dnech vlády v Oktagonu přenechává titul Kerimu Engizekovi

Nakonec však hradecký "Inspektor" na body podlehl Kerimu Engizekovi, jenž si tak prodloužil svou neporazitelnost na deset a půl roku a z případné trilogie tak sešlo.

Sám "Terminátor" byl přímým svědkem Kinclova pádu, protože jeho pětikolovou bitvu na fotbalovém stadionu Eintrachtu společně s Youtuberem Vladimírem Kadlecem komentoval.

A co vše z jeho úst zaznělo? "Ty vole, 5 vteřin! And new! Ty vole. Neuvěřitelné. And new. Ty vole. Ty vole. On přišel o pás šampiona a já jsem přišel o zápas na Bratislavu. To jsem to dopracoval. Já jsem tajně doufal, že ho Ondra k trilogii přemluví," rozmlouval do mikrofonu Vémola, jenž se má příští rok potřetí utkat s Attilou Véghem.

Tajně jsem doufal, že Novotný Kincla přemluví k trilogii, přiznal Vémola

"S Patrikem se asi něco děje. On už ten zápas s Wawrzyniakem nebyl kdovíjaký. Tam měl namále. Říkal jsem si však, že je šikovný, že se z toho ponaučí a udělá to jinak. Je to zvláštní. On je hrozně chytrý zápasník, ale tohle nebylo chytře pojaté," reagoval bezprostředně po konci zápasu.

Zkušenostmi z KSW oplývající Kincl podle jeho slov nebyl dostatečně připraven ani fyzicky. "On tam i padl únavou. Musel vědět, že to může jít do šampionských kol. No nic," uzavřel devětatřicetiletý rodák z Olomouce.

Jeden soupeř by se však přeci jen mohl najít. Vémolu totiž přímo ve Frankfurtu vyzval pětatřicetiletý Ir Will Fleury, který si v poslední době poradil ve váhové kategorii do 93 kilogramů s Danielem Škvorem i Pavolem Langerem.

další zajímavé články