pátek, 11. 10. 2024
Bejr definitivně odstoupil ze zápasu s Le Sym. Rozhodla jediná fotka

Bejr definitivně odstoupil ze zápasu s Le Sym. Rozhodla jediná fotka

Psychopat Bejr se rozhodl nenastoupit do očekávaného zápasu s Tomášem Le Sym na desáté akci Clash of the Stars. Jeho konečné rozhodnutí padlo po zveřejnění fotografie, která ho silně rozčílila.


  • autor: Petr Zajíc
  • , vydáno: 11. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Clash of the Stars

Hlavní souboj deváté akce Clash of the Stars měl původně patřit duelu Aleš Bejr vs. starosta Pavel Novotný, z čehož pak sešlo. I když Aleš později projevil zájem o návrat, vedení organizace mu již šanci nedalo. Místo toho se objevil návrh na zápas proti Tomáši Le Sym. Fanoušci byli v očekávání, zda se tento zápas skutečně uskuteční, ale dnes přišlo rozuzlení, které nikdo nečekal.

Tomáš Le Sy, který se připravuje na desátý galavečer Clash of the Stars, dal jasně najevo, že na Bejrovy podmínky, jako bylo například přijmutí tří facek od Cverny, nepřistoupí. „Já budu připravený. Čekám tě uprostřed klece a tam tě ukončím,“ vzkázal promotér svému rivalovi, když naznačil, že Bejr si stanovuje absurdní požadavky. Ovšem celá situace vzala nečekaný obrat poté, co Bejra rozčílila fotografie, na níž mu Le Sy, společně s dalšími osobami, posílal posměšný „fakáč“.

Bejr ve videu na svém YouTube kanálu vysvětlil, že byl ochoten do zápasu nastoupit i za nižší finanční odměnu než za původně plánovaný duel s Novotným. Podle jeho slov již byla dohodnuta pravidla, která by zahrnovala minimální omezení, včetně bojů bez rukavic a povolených hlaviček. Avšak po zveřejnění fotografie, na níž ho Le Sy a další osoby uráželi, se jeho nálada dramaticky změnila.

„Lesíček, pan Díra a Denis (Alešův bývalý trenér pro duel s Novotným), který má teď smlouvu s Clash. Že Denis pojede teď do mě, to zinscenovali hoši z Clashe. Píší na mě nějaké blbosti. Tak to máte, spadla klec. Ještě ráno to vypadalo, že se domluvíme, ale po této fotce, kde se píše, že jsem močál a kde všichni posílají fakáče, končím,“ prohlásil pověstný „Psychopat“ a dodal, že se pondělní tiskové konference nezúčastní, protože odjíždí do zahraničí.

Fanoušci nyní spekulují, zda jde o další promo kampaň, nebo zda Bejr skutečně do zápasu nenastoupí. Jeho rozhodnutí ale v tuto chvíli vypadá konečné. Jak se situace vyvine, ukáže až čas.

další zajímavé články