úterý, 24. 09. 2024
Slavia přišla o asistenta trenéra, disciplinárka bude trestat

Slavia přišla o asistenta trenéra, disciplinárka bude trestat

Zdeněk Houštecký je známý bouřlivák. Pro ostrá slova nejde daleko, stejně tak jako se velice rychle naštve.  


  • autor: Klára Krčilová
  • , vydáno: 23. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Čekalo se, že zápas Slavie s Plzní bude velice napínavý šlágr dvou týmů se skvělou formou. Nakonec bylo už po poločase takřka hotovo, když sešívaní dominovali a dostali se do třígólového vedení.  

Pravá ruka trenéra Jindřicha Trpišovského Zdeněk Houštecký si neodpustil další exces. Už ve čtvrté minutě sobotního duelu se musel poroučet od laviček, protože rozhodčího Dalibora Černého a čtvrtého sudího Marka Radinu sesypal vulgárními výrazy a vyhrožoval jim. Jeho nadřízený a dlouholetý přítel Trpišovský jeho jednání po zápase zlehčoval.  

Asistent trenéra se dožadoval pokutového kopu poté, co Douděrův centr mířil do vápna na Chorého, na kterého si lehce položil ruce Dweh, explzeňský útočník spadl. Eden si tak žádal penaltu.   

Sudí Dalibor Černý ale penaltu neodpískal, a naopak trenérovi Slavie udělil červenou kartu. Ale za co? Sudí komentoval udělení červené karty takto: “Po udělení červené karty se dopustil urážejících a ponižujících výroků: Ty jsi hajzl! A dále směrem ke 4 rozhodčímu: Jděte do pr*ele, napiš si tam, co chceš! 

Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest. Úmyslné opuštění prostoru pro technický doprovod z důvodů projevu nesouhlasu a protestování proti rozhodnutí rozhodčího,” uvedl do zápisu po skončení duelu sudí Černý.  

Po dalším extempore se sudími, kterým nadával a vyhrožoval, čeká Houšteckého předvolání k disciplinární komisi a očekává se, že jako recidivista dostane zákaz vstupu k lavičkám na delší čas.

Joshua Zirkzee je skrytý talent, který by mohl zastínit i Haalanda, myslí si známý reportér

další zajímavé články