neděle, 22. 09. 2024
Dominance, ale bez branky. Ten Haga tak může těšit jen návrat Hojlunda

Dominance, ale bez branky. Ten Haga tak může těšit jen návrat Hojlunda

Patnáct střel, šest na branku a obrovská převaha. Manchester United v Londýně na půdě Crystal Palace dominoval, ale gól vstřelit nedokázal. Erika ten Haga tak může těšit snad jen návrat dánského kanonýra Rasmuse Hojlunda.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 22. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

Při posledním vzájemném setkání z toho byl totální výbuch Rudých ďáblů a vysoká výhra londýnského celku v poměru 4:0. Jenže to za Orly řádil Michael Olise, který tehdy dvakrát skóroval. Včera se mu to povedlo opět, ovšem už v dresu Bayernu Mnichov na půdě Brém.

Jeho bývalí spoluhráči se trápili a za bod mohli být rozhodně rádi. Vynikající výkon předvedl především gólman Dean Henderson, kterého manažer United Erik ten Hag po utkání ocenil.

"Odehrál skvělé utkání. Byl v rytmu a chytal skutečně skvěle. Ale to i André Onana, měl tam dva vynikající zákroky. Musel dlouho čekat a soustředit se. Ale byl na místě a zvládl to skvěle," zhodnotil nakonec Nizozemec oba brankáře.

"Když ale nevyhrajeme, nejsem spokojený. Vyhrát jsme měli. Myslím, že hlavně v první půli jsme je sežrali zaživa. Měli jsme ale dát minimálně jeden gól," mrzelo Ten Haga.

Na trefu v letošní sezoně nadále čeká Bruno Fernandes, přitom v novém ročníku vystřelil už jednadvacetkrát. V tomto ohledu nemá v rámci TOP pěti evropských soutěží konkurenci.

Neprosadil se ani Joshua Zirkzee, který už po hodině střídal. Jediným pozitivním okamžikem je tak návrat dánského střelce Rasmuse Hojlunda, který nastoupil poprvé od přátelského utkání s Arsenalem na konci července, ve kterém skóroval, ale v 18. minutě po zranění střídal.

další zajímavé články