neděle, 22. 09. 2024
Lukáš Provod před duelem s Plzní. Očekávám vyrovnaný boj, rozhodnou detaily

Lukáš Provod před duelem s Plzní. Očekávám vyrovnaný boj, rozhodnou detaily

Slávisté se chystají na důležitý ligový zápas, kdy ve Fortuna Areně přivítají Viktorii Plzeň. Tým ze západu Čech, který je v tabulce na třetím místě, dorazí do Edenu ve skvělé formě. Lukáš Provod, bývalý hráč Plzně, očekává vyrovnaný souboj, ve kterém rozhodnou maličkosti.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 21. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Viktoria Plzeň se pyšní skvělou bilancí – z dosavadních sedmi zápasů pětkrát vyhrála a dvakrát remizovala. Jejich největší zbraní je aktuálně Pavel Šulc, který vstřelil už pět gólů a dvěma zásahy rozhodl nedávné utkání proti Olomouci. „Pavla znám už od doby, kdy nastupoval s mým bratrem. Jeho výkonnostní růst je obdivuhodný. Bude to těžké, ale musíme se soustředit na to, aby se proti nám neprosadil,“ komentuje Provod. Zajímavostí je, že Plzeň stejně jako Slavia brzy čeká Evropská liga, konkrétně utkání s Eintrachtem Frankfurt. Oba týmy tak budou mít nabitý program, což může hrát roli i v tomto ligovém duelu, uvádí web Slavie Praha

Detaily rozhodnou, obě strany mají formu

Lukáš Provod strávil v Plzni čtyři roky a netají se tím, že pro něj zápas bude trochu jiný než ostatní. „V Plzni jsem působil několik sezón a znám tam spoustu lidí. Ale jakmile začne zápas, budu se soustředit na to, abychom vyhráli,“ říká záložník Kulisu pro tento atraktivní duel vytvoří tradičně vyprodaná Fortuna Arena. 

Ekpai na Straku zapůsobil. Líbí se mi, jak komunikuje, mám i dojem, že si váží šance, kterou jsme mu dali, říká kouč

Obě mužstva vstupují do zápasu s velkým očekáváním. „Plzeň má skvělou formu, troufám si říct, že stejně jako my. Rozhodnou maličkosti, detaily a přístup. Bude to velmi náročný zápas,“ uzavírá Provod před sobotním večerem, kdy na Slavii čeká těžká zkouška.

další zajímavé články