středa, 18. 09. 2024
Nejistota ohledně aktuální formy Mikea Tysona. Jeho krátká tréninková videa vzbuzují pochybnosti

Nejistota ohledně aktuální formy Mikea Tysona. Jeho krátká tréninková videa vzbuzují pochybnosti

Plánovaný mediální trénink Mika Tysona před jeho velkým návratem do ringu se dostává do vážných pochybností. Legendární boxer se má 15. listopadu utkat s mladým YouTuberem Jakem Paulem, ale nedostatek důkazů o jeho tréninkovém pokroku vzbuzuje obavy.


  • autor: Ivo Beroun
  • , vydáno: 14. 09. 2024
  • , zdroj fotky: profimedia.cz

Zatím zveřejněná videa z Tysonových příprav jsou velmi krátká, což vyvolává otázky, zda je 58letý bývalý šampion připraven čelit o třicet let mladšímu soupeřiVeřejnost má zatím k dispozici jen krátké, přibližně desetisekundové záběry z Tysonova tréninku, což vede k obavám, že by předvádění jeho aktuálních schopností mohlo zápas úplně zrušit. Před významnými boxerskými událostmi je běžné, že oba soupeři absolvují veřejný trénink pro média, ale u Tysona to stále není jisté, uvádí web World Boxing News.

Bude Tyson vůbec schopen nastoupit?

Jeden z komentářů k jeho poslednímu tréninkovému videu zdůrazňuje: „Neukážou delší záběry Mika, protože vědí, že by to mohlo zápas zrušit.“ Kritika se stupňuje také kvůli tomu, že Tyson ve svém věku nebude mít takovou pohyblivost a jeho nohy už nebudou tak rychlé jako dřív. Obavy pramení i z toho, že Tyson nebyl po dlouhou dobu řádně zdravotně zhodnocen. V květnu 2024 získal licenci, ale od té doby prodělal zdravotní komplikace, včetně žaludečního vředu a znepokojivé epizody během letu. Texaský regulační úřad (TDLR) nemá v plánu Tysona testovat až do dne před zápasem, což vyvolává další otázky ohledně jeho zdravotní způsobilosti.

Obávaný Predátor stále touží po velkých boxerských zápasech. Oslovil Wildera, nebrání se Usykovi

Je možné, že tyto obavy by mohly vést ke zrušení celého zápasu, pokud se nepotvrdí, že Tyson bude schopen bezpečně nastoupit proti o třicet let mladšímu soupeři. Tysonův návrat do ringu tak může skončit dříve, než vůbec začne. Zatím je vše pod velkým otazníkem.

 

 

 

 

 

 

 

 

další zajímavé články